IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @726
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

P6N sli platinum zamrza pc

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Relic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.12.2007

PríspevokZaslal: Ne 23.12.07 16:28Odpovedať s citátomNávrat hore

mal som rovnaky problem a vyriesila to vymena ramiek od ineho vyrobcu... znie to asi divne ale napr. Apacer 2x1GB 667 zamrzalo ale ked som tam dal Corsair 2x1GB 800Mhz problem bol vyrieseny takze problemom su ramky... bud napatie alebo celkovo si "nesedia" s doskou... pytal som sa technika a ten mi potvrdil ze officialne su vsetky ramky kompatibilne so vsetkymi doskami, ale neoficialne niekedy plati ze si proste znacky nesedia.... ^,^

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2007

PríspevokZaslal: Po 24.12.07 9:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Relic napísal:
mal som rovnaky problem a vyriesila to vymena ramiek od ineho vyrobcu... znie to asi divne ale napr. Apacer 2x1GB 667 zamrzalo ale ked som tam dal Corsair 2x1GB 800Mhz problem bol vyrieseny takze problemom su ramky... bud napatie alebo celkovo si "nesedia" s doskou... pytal som sa technika a ten mi potvrdil ze officialne su vsetky ramky kompatibilne so vsetkymi doskami, ale neoficialne niekedy plati ze si proste znacky nesedia.... ^,^

ja som mal prestne tuto dosku a Corsair 2x1GB 800Mhz v nich ... ale doska mala problem s default casovanim ked som ho nastavil rucne tak v pohode
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
jerronimo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.09.2008

PríspevokZaslal: Ne 28.09.08 12:08Odpovedať s citátomNávrat hore

EndersoN napísal:
Ja mam tiez tuto dosku a uz je na reklamacii aj s procesorom lebo mi to blblo .... zostava vid. popis ... a ako sa ti ta chyba prejavuje ... zamrzne a prestane reagovat alebo co ? lebo mne vyhodilo modru obrazovku s kodom chyby a mohol som ho len resetnut ... ak sa ti sam restartuje skus v tentoPC.. vlastnosti zmenit restart pri mrznuti ... a napis ci ti tam nieco vypise

Ja mam to iste. Nainstaloval som novy bios z v1.0 na v1.7 cez MSI Live cez Win a ide v pohode. Mam 4GB RAM, ViSTA ULTIMATE, a ovladace najnovsie OD MSI! nie nFORCE od nvidie. Nanovo nainstalovany systema hadze mi po starte par minut modru obrazovku. Ramkami ani biosom to nieje, hlasi problem s ovladacom ale nevie specifikovat aky ovladac. Menil som hdd za novsi WD6400AASK ale ani tym to nie je. Robi to nejaky driver k MB ale neviem aky poradte PLZ.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
4040
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2009

PríspevokZaslal: So 03.01.09 13:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám tu dosku a nemám žiadny problém pretože netreba inštalovať stále najnovší bios , ale verzia biosu musí byť podľa typu procesora
Jonny_Pasta
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 08.12.2008

PríspevokZaslal: So 03.01.09 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

flash biosu neni tazke len je problem ked sa ti pri instalacii vypne komp alebo nieco take... mne sa to raz stalo a vyriesil som to tak, ze som zobral druhy komp rovnaky aky mam ja a zapol som ho s funknym cipom biosu ale po starte som tam nahodil ten zly, flashol som ho a uz to makalo ako malo..
EndersoN
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2007

PríspevokZaslal: So 03.01.09 17:12Odpovedať s citátomNávrat hore

tu moju dosku P6N SLI platinum som po par tyzdnoch bezradneho patrania zaniesol do shopu, robilo im to rovnake sprostosti a oznacili ju za chybnu, tak som si na vymenu zobral ASUS Commando max spokojnost
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
4040
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2009

PríspevokZaslal: Po 02.02.09 23:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Má niekto na tejo doske Vistu , lebo keď Vistu nainštalujem tak po prvom reštarte ,keď už sa má vytvoriť ponuka samotného operačného programu bliká mi iba čierna pomlčka a to je všetko.Vista už nenabehne.
Zaslať odpoveď