IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @630
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dampier s.r.o.

Centrálne vysávače, klimatizácia tepelné čerpadlá, zdvojené podlahy www.dampier.sk

OPIS Engineering, s.r.o

Ventilátory Nidec, Oriental motor vhodné do počítačov a domácich spotrebičov. www.opis.sk

Stavebný materiál Porfix

Materiál pre váš nový dom. Unikátne stavebné výrobky Porfix. www.Porfix.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Ovládanie rýchlosti GK

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sulino611
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.07.2010

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 22:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute mam nasledovny problem:

Pustim si hru BF 3 zacne mi prudko narastat teplota grafickej karty a vypne mi pocitac asi nejaka ochrana proti prehriatiu GK.

Snazil som sa zvysit rychlost vetraka nakolko je efektivny iba na 45 percent a nemozem sa k tomu dopracovat. V ati managerovi mi nejde zapnut manualne ovladanie chladenia .

Nechapem to mam chladenie Vapor X a uz som takto musel jednu kartu reklamovat a deje sa to zase.

Neviete poradit co v tomto pripade ? ako sa dopracujem ku ovladaniu chladenia ? Dakujem pekne

GRAFIKA Ati radeon HD 4870 Vapor

MB: QDi KiNETIZ 7E, HDD: 540GB, CPU: AMD Duron 1,1GHz, VGA: ATi Radeon 9200 series 128MB, LCD Flatron W1943S ''19
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
magic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.08.2011
Vek: 16

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 22:04Odpovedať s citátomNávrat hore

ved rycjlost sa ovlada podla teploty takze bude chyba niekde inde
nepretaktoval si ju ?
mas vetranie v skrinke ?
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Po 28.11.11 22:36Odpovedať s citátomNávrat hore

na akej teplote ti grafika vypne? ostatne komponenty sa neprehrievaju?
skus na regulaciu MSI Afterburner
predchadzajucu kartu si reklamoval pre tento isty problem [vysoke teploty, pady v hrach,...]?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 0:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Vyskúšaj zaťažiť grafiku vo windowse hocijakým benchmarkom a sleduj teplotu GPU a rýchlosť ventilátora. AUTO by malo zabezpečiť, že sa otáčky budú teplotám prispôsobovať.

Ak sa bude prispôsobovať, máš pravdepodobne problém s prietokom vzduchu v skrinke a chladič nestíha Tu ti pomôže len zabezpečiť dostatočný prievan a/alebo kúpiť kvalitnejšiu skrinku (nie tie malé prdítka za 20eur).

Ak sa nebude rýchlosť ventilátora prispôsobovať, vyskúšaj iný software, napr Afterburner ako spomína killer. Ak sa nebudú dať vetráky regulovať ani v jedinom programe, reklamuj.
sulino611
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.07.2010

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 22:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Grafika neni taktovana pracuje na defaultne nastavenia vyrobcu ... presne pre toto som ju reklamoval akurat ze po prehrievani mi ju uplne odpalilo a vypne sa mi pri cca 75 C -

Vetranie mam v pohode v celej skrinke pocitac mam na mieste ktore nebrani vetraniu a ostatne komponenty sa neprehrievaju . Chladenie na GP mam vapor-x co je chladic ktory pocita s taktovanim takze tomu nechapem

EDIT

Dik uz mi to ide regulovat .. len skoda ze mi to nerobi automaticky pri vysokej zatazi ono mi to sice navysi otacky ale nedostatocne lebo sa mi nakoniec aj tak prehreje je to divoke

MB: QDi KiNETIZ 7E, HDD: 540GB, CPU: AMD Duron 1,1GHz, VGA: ATi Radeon 9200 series 128MB, LCD Flatron W1943S ''19
Zaslať odpoveď