IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @611
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

S Easy Free voláš za 9 centov

K tomu internet v mobile zadarmo, kredit ti bude platiť až 12 mes. a SMS za 0,06€ Telekom.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Stabilné a neobmedzené pripojenie teraz na prvých 100 dní zadarmo! Telekom. Telekom.sk

Televízia Magio

Široký výber programov aj v HD kvalite plus prvých 100 dní úplne zadarmo! telekom.sk

otvaranie suboru .docx

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
petos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.02.2008

PríspevokZaslal: Ut 04.10.11 19:33Odpovedať s citátomNávrat hore

Chcel by som sa opytat, spravil som jednu webovu stranku na ktorej je umiestneny odkaz na dokument typu xxx.docx, lenze po kliknuti na link mi v exploreri zacne stahovat xxx.rar subor a ked ho rozbalim tak obsahuje 3 priecinky v ktorych su dokumenty typu XML. Ja potrebujem aby sa mi po kliknuti na link otvoril(resp.zacal stahovat) cisto dokument typu xxx.docx .Zaujimave je ze v chrome mi to nerobi. Je to zadanie ktore mam vypracovat a kontrolovat sa to bude v IE preto by som chcel vediet co moze byt ten problem.

Dufam ze som problem zrozumitelne opisal

dakujem

CPU:AMD Phenom II X4 960T MB: GA-MA78GM S2H VGA: ASUS EAH4850 512MB DDR3 & AC L2 PRO RAM: 3x 1GB Kingstone 800Mhz PSU: CX400W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB + Seagate 320GB Monitor :19"LCD ASUS VB191T OS: Win 7 Ultimate 64 bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: Ut 04.10.11 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Posli odkaz, odkial subor stahujes, aby sme mohli urobit to iste. Nedokazeme zistit, v com je problem, len z tvojho popisu.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
chrono
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 13.11.2007

PríspevokZaslal: St 05.10.11 14:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Docx je technicky zip súbor a keď nepošle vhodný mime typ, tak je dosť možné, že prehliadač podľa obsahu určí, že ide o zip archív.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Ďuri
Administrátor
Administrátor

Založený: 11.08.2007

PríspevokZaslal: St 05.10.11 18:12Odpovedať s citátomNávrat hore

chrono, je to pravdepodobne presne tak, ako pises. Autor temy mi este vcera poslal odkaz, ktory nechce publikovat verejne, server odosielal pre docx subor MIME typ text/plain.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberSkype
Zaslať odpoveď