IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @607
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zatepliť - Izolovať - Ušetriť.

Zateplenie, ktoré Vám ušetrí najviac -€. Fúkané izolácie ThermiSS od Knauf Insul. www.thermiss.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Každá alergia má svoju príčinu

Čitajte viac o príčinách alergie a ako sa dá s alergiou bojovať. www.detoxipan.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Otazka: neprevzatie zasielky z Quelle

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: St 12.08.09 22:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Len taka otazka, 4.7. som si objednal opasok za 15 euro, kedze ho neposielali, tak som si ho kupil inde, lenze teraz mi prisiel email, ze mi ho posielaju a otazkou je, musim ho prebrat alebo nie? Berie sa to ako vratenie tvaru bez udanie dovodu? Kazdopadne objednavku neposlali do 30 dni a ja som staly zakaznik, tych tisic euro som tam uz nechal a ked som nieco rusil, tak mi povedali, ze staci ked to nepreberiem, ak to nestihnu zrusit, takze ako? Ide mi len o to, aby som neskoncil na "ciernej listine Quelle".

citácia:
VRÁTENIE TOVARU A VRÁTENIE PEŇAZÍ

„...zákazník má právo na vrátenie tovaru bez udania dôvodu...“

V Quelle nakupujete bez rizika. Ak by Vám tovar, ktorý ste si objednali, z akéhokoľvek dôvodu nevyhovoval, jednoducho nám ho do 10 dní od prevzatia zásielky zašlite späť na adresu:

Quelle, spol. s .r.o., PPB Nové Mesto, 810 02 Bratislava 12.

Upozornenie: Náklady za vrátenie tovaru (poštovné a pod.) znáša v plnej výške zákazník.

Za každý vrátený tovar (aj pri výmene tovaru alebo preobjednaní za inú veľkosť) Vám zašleme späť peniaze, ktoré ste predtým za tovar zaplatili, a to poštovou poukážkou alebo prevodom na Váš bankový účet.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: St 12.08.09 22:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Nerozumiem, prečo to neriešiš s firmou, takto je to mlátenie prázdnej slamy .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď