|
 | | |
| Autor | Správa |
TOMxEU
 Užívateľ
 Založený: 10.10.2006 Príspevky: 2582 Bydlisko: Trnava Vek: 29
 | Zaslal: St 12.08.09 22:30 |   |
Len taka otazka, 4.7. som si objednal opasok za 15 euro, kedze ho neposielali, tak som si ho kupil inde, lenze teraz mi prisiel email, ze mi ho posielaju a otazkou je, musim ho prebrat alebo nie? Berie sa to ako vratenie tvaru bez udanie dovodu? Kazdopadne objednavku neposlali do 30 dni a ja som staly zakaznik, tych tisic euro som tam uz nechal a ked som nieco rusil, tak mi povedali, ze staci ked to nepreberiem, ak to nestihnu zrusit, takze ako? Ide mi len o to, aby som neskoncil na "ciernej listine Quelle".
| citácia: | VRÁTENIE TOVARU A VRÁTENIE PEŇAZÍ
„...zákazník má právo na vrátenie tovaru bez udania dôvodu...“
V Quelle nakupujete bez rizika. Ak by Vám tovar, ktorý ste si objednali, z akéhokoľvek dôvodu nevyhovoval, jednoducho nám ho do 10 dní od prevzatia zásielky zašlite späť na adresu:
Quelle, spol. s .r.o., PPB Nové Mesto, 810 02 Bratislava 12.
Upozornenie: Náklady za vrátenie tovaru (poštovné a pod.) znáša v plnej výške zákazník.
Za každý vrátený tovar (aj pri výmene tovaru alebo preobjednaní za inú veľkosť) Vám zašleme späť peniaze, ktoré ste predtým za tovar zaplatili, a to poštovou poukážkou alebo prevodom na Váš bankový účet. |
|
_________________ [ Acer E642 | CCleaner | Chrome | KC SUMo | Windows 8 ] ( DEP / NortonDNSB / SEHOP / UAC / WiFiRouter ) | |
   |
 |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 | Zaslal: St 12.08.09 22:43 |   |
Nerozumiem, prečo to neriešiš s firmou, takto je to mlátenie prázdnej slamy . |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |