|
 | | |
| Autor | Správa |
dulius
 Užívateľ
 Založený: 20.01.2007 Príspevky: 348
 | Zaslal: Ne 24.05.09 12:48 |   |
Je na to nejaky zakon?
zakladam si prave zivnost, budem robit weby sam.
sef vo firme, kdee som robil, inak nie prave seriozny chlap, mi povedal, ze je nutne pri referencii webu, co som robil u neho napisat:
Stránka realizovaná pre spoločnosť XY s.r.o. na základe ich grafického návrhu a redakčného systému. Spolu s preklikom na nasu webovú stránku z nazvu spolocnosti.
viem, ze nejaky text musim uviest, predsa som to nerobil pre svoju firmu, ale je nutne uviest aj napr. ten odklik na jeho firmu ?
podla mna nie. |
_________________ admin Fusion webu | |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4628 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ne 24.05.09 14:15 |   |
Nie je to nutné. Nemôžeš sa však chváliť niečim, čo si nerobil. Ak si to napr. kódoval a uvedieš, že html kód je tvoj a robil si to pre firmu tú a tú, to stačí. Tamto čo od teba žiada tam v žiadnom prípade dávať nemusíš. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
dulius
 Užívateľ
 Založený: 20.01.2007 Príspevky: 348
 | Zaslal: Ne 24.05.09 18:09 |   |
dakujem, presne tak som to aj myslel. Ziaden odklik k nim. |
_________________ admin Fusion webu | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |