IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @439
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Riadenie pohľadávok

Máte problém s neplatičmi? Ak nevymôžeme, neplatíte! patriotgroup.eu

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Optický internet

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Bagoo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.09.2011

PríspevokZaslal: Št 15.09.11 18:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím mam taký menší problém s optickým internetom , keďže ho mám čisto nový nejde mi absolutne spustiť , dostal som prihlasovacie údaje ktoré som zadal a dal vytočiť , avšak nič sa nedeje. Modem je zapojený dobre , svetielka svietia ako maju , všetko ide až nato spustenie.
Toto mi píše. -->

http://imageshack.us/photo/my-images/684/ddsdadsadasdasdas.jpg/

Starý DSL internet mi ešte ide , Neni problém vtom že mi musia vypnúť starý a nahodiť ten nový ? ... Dik za pomoc.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
hitman22255
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.06.2011

PríspevokZaslal: Po 19.09.11 15:57Odpovedať s citátomNávrat hore

prečo dávaš vytočiť keď to je optika?..to sa má nastavovať buď cez inštalačné CD k routru alebo cez 192.168.1.1 alebo 192.168.2.1 ...

PC2: CPU: Intel Celeron 1.3GHz GPU: Inno3D Tornado Geforce MX440 128mb PSU: Micase 350W RAM: 2x256MB MB:ASUS TUSL2 C HDD: 80GB Maxtor + 2x40GB Maxtor OS: Microsoft Windows XP Media Center SP3 + Ubuntu 11.10 (FOR SALE) / Mobile: Sony Ericsson CK15i (TXT PRO)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Zaslať odpoveď