IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @438
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Bolia Vás nohy? Opúchajú?

DetoxiPan ostraňuje príčinu. Japonský patentovaný výrobok. www.detoxipan.sk

Dopravný software Plendis

Dostupný on-line kdekoľvek a kedykoľvek. www.plendis.com

oplati sa ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
zyklon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2008

PríspevokZaslal: Št 13.11.08 20:00Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj, z rodicmi som sa dohodol ze si zobereme novy internet, momentalne mam wifi od www.bestnet.sk , dost prehnane ceny, 512 kb/sec stahujem kolo 55-60 kb/sec a odozva je okolo 70ms co je pekna , takze som narazil na 2 ponuky a to od :

1, SATROnet : http://www.satro.sk/index.cfm?module=ActiveWeb&page=WebPage&s=slulby

v tomto pripade by som uvazoval nad satronet basic alebo junior, kedze budu pripojene 2 pc

2, T-com http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1465&Section=home
tutok uvazujem nad turbo 2 po pripade tohto internetu, poradte prosim aj modem.

tak co ktory by ste si zobraly vy ? keby ste chcely internet na hranie [ s peknov odozvov] / stahovanie

V tychto veciach sa vobec nevyznam takze keby daco chybalo tak sa spitajte, alebo ma opravte

CPU : Intel Core 2 Duo E8400 3,00Ghz boxed, MB : Asus P5Q Pro , RAM : 2x2 A-DATA EE, VGA : Gigabyte gtx 260 OC , PSU : Corsair TX650W , HDD : Samsung spinpoint F1 320 Gb , SKRINA : CoolerMaster Elite 333
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNSkypeYahooAOLZobraziť autorove WWW stránky
Qpkqkma
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2007
Vek: 19

PríspevokZaslal: Št 13.11.08 20:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Satro mi pride ovela vyhodnejsie ako t-com.

I dream. I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it.
I’m the outsider, looking in.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeGoogle Talk
zyklon
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2008

PríspevokZaslal: Št 13.11.08 20:28Odpovedať s citátomNávrat hore

no a pribudla este jedna ponuka a to od AXELnetu, http://www.axalnet.sk/index.php?id=44#AMN axelnet metropolitan network pre obyvatelov a to AMN5M

CPU : Intel Core 2 Duo E8400 3,00Ghz boxed, MB : Asus P5Q Pro , RAM : 2x2 A-DATA EE, VGA : Gigabyte gtx 260 OC , PSU : Corsair TX650W , HDD : Samsung spinpoint F1 320 Gb , SKRINA : CoolerMaster Elite 333
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNSkypeYahooAOLZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď