|
 | | |
| Autor | Správa |
jofo86
 Užívateľ
 Založený: 04.05.2008 Príspevky: 3
 | Zaslal: Ne 04.05.08 23:37 |   |
naco tam mam pisat parametre pocitaca, ked je to len o grafike. a ako som povedal, uz som na to prisiel sam |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Ne 04.05.08 23:39 |   |
| jofo86 napísal: | | naco tam mam pisat parametre pocitaca, ked je to len o grafike a ako som povedal, prisiel som na to sam |
mojko, pocitac nie je LEN grafika, alebo LEN procesor, alebo LEN pamate tak sa laskavo uvedom. na tomto fore su 1000x vacsi odbornici ako si ty a ak sa ti nepacia odpovede, tak vzdy mas poruke GOOGLE a ne urazat ludi, ktori sa ti pocas vlastneho volneho casu snazia pomoct ! v dnesnej dobe prakticky uz neexistuju graficke karty bez podpory opengl a teda je na mieste zistit celu zostavu pocitaca + operacny system + dalsie podrobnosti, pretoze takato chyba bude len velmi tazko znamenat, ze by graficka karta nepodporovala opengl  |
| |
  |
 |
Patinek
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2008 Príspevky: 1
 |
mne tiež nejde napríklad hra nhl09 spusti mi normálne ale keď už idem hrať hl09 tak sa tam objavia iba dresy a problém spočíva v tom že keď sa mi preinštaloval PC tak sa ten openGL vymazal a teraz hľadám kde by som ho mohol stiahnuť.PLS Poradte mi kde to stiahnem .
MOJ PC OBSAHUEJ TOTO processor 2000+ 64 bit graficka karta 512 MB RAM a windows XP proffesional  |
| |
  |
 |
PSYCHOTEROR
 Užívateľ
 Založený: 13.11.2008 Príspevky: 5
 |
| jofo86 napísal: | | ja mam tiez problem, ked chcem spustit niektore hry, tak mi to vypisuje, ze chyba openGL, tak co mam robit?, stiahnut nove ovladace na grafiku? | Jasne nic ine netreba, aj mne nesli hry ako napriklad wolfenstein enemy territory a return to castle atd... Mam staru graficku nvidia (32mb) a myslel som si ze je to tym ale stiahol som na nu novy ovladac z nvidia.com a teraz uz nevypisuje tu chybu a hry mi idu v pohode |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |