|
 | | |
| Autor | Správa |
Blackshadow
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2007 Príspevky: 3159 Bydlisko: Nové Zámky
 | Zaslal: Št 17.09.09 21:12 |   |
Kebyze chodite na Gigacast tak taky problem nemate !
Ved GigaCast je ako iPhone v internetovej komunikacii - dokonala elegancia dizajnu spojena s prepracovanym systemom !!
( sakra, asi to mam za BP, ale ja som proste nemohol ) |
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď | |
   |
 |
Tominator
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 21.02.2007 Príspevky: 4009
 | Zaslal: Št 17.09.09 21:56 |   |
Nie je to úplne na mieste ... zdielam tvoj názor ... V súčastnosti má GigaCast celý Facebook vo vrecku a o chvíľku pride projekt Aktive, ktorý dá celý GigaCast do vrecka  |
| |
  |
 |
don jebot
 Užívateľ
 Založený: 03.04.2008 Príspevky: 3453 Bydlisko: Trnava
 | Zaslal: Pi 18.09.09 11:02 |   |
| Lleyton napísal: | | A nemal si náhodou pretočený iný dátum v PC? Teda, že si si nastavil iný, než aktuálny dátum? A hovoríš, že Ti to teraz vlastne ide dobre, nie? Takže Ti to už neukazuje tie narodeniny? |
dufam ze toto bolo myslene ako zart .. to si vazne myslis ze servery FB sa sinhronizuju s tvojim pc? |
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] | |
  |
 |
AndreJ**ABE**
 Užívateľ
 Založený: 19.10.2009 Príspevky: 63 Bydlisko: Levice Vek: 17
 | Zaslal: Ne 01.11.09 22:43 |   |
najlepsie je ked ja ani nikomu nedokazem napisat ja som totiz nonstop OFFLiNe a to aj moje kontaky co uz po takom case to berem so srandou: |
| |
  |
 |
Noobsz DJ
 Užívateľ
 Založený: 25.11.2008 Príspevky: 257 Bydlisko: Pezinok Vek: 24
 |
ja mám tiež s facebookom len problémy...tiež sa mi stáva to, že keď cez chat niečo posielam, tak mi vypíše že odosiela...občas sa stane ale, že správu neodošle a otravuje ma to, ako by som poslal cez poštu...taktiež to s tými novinkami...mám ich hocijako rozhádzané...vôbec nejdú podľa dátumu...prezeranie fotiek ma netrápi, keďže si ich nepozerám...prihlásenie sa do facebooku je ako lotéria...raz sa prihlásiš, inokedy zasa nie...a ako spravili teraz ten "nový" facebook tak je to ešte horšie...ešte viac chýb, ako tam bolo...môj postoj k facebooku je..."speje to do ešte väčších sračiek, ako to bolo"... |
_________________ PC - CPU: AMD Athlon X2 245 Scythe Ninja 2, MB: Gigabyte GA-M57SLI-S4, RAM:2x OCZ Special Ops Edition 1GB DDRII - 800MHz, 2x A-DATA Extreme 2GB DDRII - 800MHz + Arctic RC VGA:ASUS N9800GTX+, HDD: Hitachi SATA II 160GB 7200rpm a Samsung F1 SATA II 750GB 7200rpm, Optická jednotka:DVDRAM Samsung, Zdroj: Enermax Liberty 500W, Case: CoolerMaster Centurion 532 s presklenou bočnicou, Klávesnica:i-tec AK101, Myš: Trust GXT 14, Monitor: Samsung SyncMaster 206BW, Repro: Genius SW-HF5.1 5000, Mobil:Asus P320 | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |