|
 | | |
| Autor | Správa |
Ambrobene
 Užívateľ
 Založený: 03.02.2010 Príspevky: 2519 Bydlisko: Svit Vek: 19
 |
Chcel by som písať svoj blog na viaceré témy a preto hľadám nejaký taký blog, kde budú aj kategórie článkov a podobne... nie ako na sme.sk, ani blogspot. Jednoducho že klikne na kategoriu a tam vyhodi všetky moje članky čo budu v danej kategorii. Existuje také niečo? Či budem musieť použiť e-stranky?  |
_________________ Mýliť sa je ľudské, zotrvávať v omyle ženské
Horkýže slíže vždy a všade!!!
Her conscience calls the guilty to come home
NB: Lenovo B 560, Intel Pentium dual-core inside P6100, Intel GMA 4500, 2GB Ram, HDD 500 GB 5400 ot/min, LCD 15,6 inch, OS WIN XP SP2 | |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9896 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: Ne 22.01.12 10:34 |   |
pokial nechces pisat na blogy niekoho ineho, ale nemas peniaze na vlastny hosting, mozes pre zaciatok zriesit nejaky free hosting (je ich hromada, aj tu niekde na fore je tema s ich zoznamom), nahodit tam wordpress, alebo iny blogovy system a zacat veselo pisat, triedit,...vylepsovat
pokial si zrucnejsi v programovani, mozes si tiez skusit napisat vlastny blogovy system, kde si ho vies prisposobit presne podla tvojich potrieb (da sa aj wordpress prisposobit, no niekomu je jednoduchsie zacat od nuly) |
_________________ PCFórum Summer Session 2012
Formulár k predbežnej účasti nájdete v téme
Když neco rozeberem, tak leda buldozerem! \o/ | |
    |
 |
Trivi
 Užívateľ
 Založený: 17.01.2012 Príspevky: 713 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: Ne 22.01.12 12:37 |   |
taktiež by som sa priklonil k tomu wordpressu. ja som ho slušný čas používal a pochvaľoval som si ho. administrácia tam je jednoduchá a ak si zdatnejší v kódovaní, tak ho môžeš prerobiť od hlavy až po päty |
_________________ NB: Fujitsu Siemens Amilo 2540 RAM: 2GB GPU: ATI Radeon HD 2400 CPU:Intel Pentium Dual Core 1.60GHz (2CPUs) OS:Windows 7 Home Premium BIOS:Ver 1.00 PARTTBL MOUSE:Razer Naga KEYBOARD: Razer Lycosa Mirror Edition Cell: XPeria X8 /White/
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |