IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @416
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ako zvládnuť účtovníctvo?

Vyskúšajte ekonomický software KROS, pomôže Vám. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Často Vám opúchajú nohy?

Skúste DetoxiPan patentovaný japonský výrobok - testovaný a certifikovaný. www.detoxipan.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

odkazy na teoriu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
kotva255
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.03.2010

PríspevokZaslal: St 18.01.12 15:26Odpovedať s citátomNávrat hore

hladam nejaku dobru stranku na programovanie v jazyku C, problem je ze nechcem tie veci pre zaciatocnikov, hladam veci s prácou vo windosackom okne, syntax, popripade ukazky zdrojakov.
pre zaciatok ma zaujima najmä výpis do okna
Problem je ze doma nemam net takze nasiel by som to asi za 3 roky. Takze ak niekto pozná dobrú stránku alebo takú prevádzkuje, bol by som rád za odkazy.
Vopred dakujem za pomoc

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.01.2009

PríspevokZaslal: St 18.01.12 17:21Odpovedať s citátomNávrat hore

C alebo C++ ? To je trocha rozdiel. V C nie je vela moznosti ( tento jazyk nie je primarne urceny na programovanie desktopovych aplikacii, je to prilis pracne v porovnani s OOP jazykmi ako napr C++, java, C# ), najviac zname frameworky su snad GTK+ a SDL, pripadne WINAPI. Pre C++ existuje viac nastrojov, okrem spomuntych aj tieto: qt, builder C++, microsoft visual C++. Vsetky tieto obsahuju editor, kde si jednoducho vytvaras vzhlad aplikacie. qt a microsoft visual ( express verzia ) su zadarmo, builder je platene - avsak podla mojho nazoru najjednoduchsie na ucenie. Takze nieco pogoogli a povedz si sam, ktorym chces zacat.

Poznamka: rozhodne ale neodporucam pustat sa do programovani GUI, ak nemas dostatocne znalosti jazyka, ci uz C alebo C++.

Naposledy upravil Fico dňa St 18.01.12 17:26, celkom upravené 1 krát.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
BX
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.07.2011

PríspevokZaslal: St 18.01.12 17:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Syntax je pre začiatočníkov.
"Windowsácke okno" je pre začiatočníkov.
Ukážky zdrojákov sú tiež veľmi dobré práve pre začiatočníkov.

Divná požiadavka. Každopádne si myslím, že programátor nemôže byť bez internetu (A začínajúci určite nie)
Buď si nakúp kopu kníh, alebo si vybav pripojenie na internet. Veľmi dôležitá vlastnosť programátora je totiž vyhľadávanie informácií
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 18.01.12 18:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Asi tak.. bez internetu je programátor chromý, na také programovanie rovno zabudni. Nie všetko sa totiž rieši v knihách a ak narazíš na problém, čo nebudeš vedieť vyriešiť, čo zas spravíš? Zasa prídeš na fórum bohvieodkiaľ (robota, škola??) a budeš zas chcieť, aby sme ti všetko vygooglovali za teba, lebo ty nemôžeš/nechceš?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
marian_r
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.03.2011
Vek: 54

PríspevokZaslal: Št 19.01.12 14:39Odpovedať s citátomNávrat hore

kotva255 napísal:
hladam nejaku dobru stranku na programovanie v jazyku C, problem je ze nechcem tie veci pre zaciatocnikov, hladam veci s prácou vo windosackom okne, syntax, popripade ukazky zdrojakov.
pre zaciatok ma zaujima najmä výpis do okna

Problem je ze doma nemam net takze nasiel by som to asi za 3 roky. Takze ak niekto pozná dobrú stránku alebo takú prevádzkuje, bol by som rád za odkazy.
Vopred dakujem za pomoc

Nechceš veci pre začiatočníkov?

To je konzola, to JE začiatok.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď