IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @402
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

10% Zľava+Darček - prvý nákup

Zvýhodnené 2-balenia krmív za babku V ponuke aj chovateľské doplnky www.petanimal.sk

Obnova dát z microSD pamäťovej karty

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
_DanWer_
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.08.2007

PríspevokZaslal: Po 16.03.09 18:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, mám vážny problém s 2GB microSD pamäťovou kartou Kingston.

Pamäťovú kartu som používal v mobilnom telefóne Nokia 6300. Problém začal tým, že mobil mi pamäťovku zrazu detekoval ako nenaformátovanú. Myslel som, že to blbne mobil, tak som ho vypol a znovu zapol, no nezabralo. Doma som ju vybral a zapojil prostredníctvom USB adaptéra priamo do PC, no vo Win XP sa správa tiež ako nenaformátovaná. Pamäťovka je v záruke.

Dáta na pamäťovej karte sú veľmi dôležité. Ak niekto pozná spôsob ako tie dáta zachrániť, prosím, napíšte... začínam byť zúfaly.
Ďakujem.

NB ASUS K53E-SX863 CPU: Intel Core i3-2310M 2.1GHz Pamäť: 1x4GB DDR3 1333MHz CL9 VGA: Intel HD3000 HDD: Seagate ST9500325AS 500GB 5400rpm SATA3 8MB cache Repro: Logitech Z-2300 2.1 OS: Win7 Ultimate 64-bit
PC MB: MSI KT4AV (MS-6712) CPU: AMD AthlonXP 2500+ Barton 1.8@2.0GHz Pamäť: 768MB (3x256MB DDR) VGA: Inno3D Tornado GeForce 2 Titanium 64MB DDR 128-bit 200/400MHz HDD: 100GB (Maxtor 40GB + Seagate 60GB) PSU: EC 300W Repro: Creative Inspire 5.1 5300 LCD: AOC 17" OS: WinXP Pro
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď