IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @402
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

obmedzeny pocet hodin pri pracovnom pomere na dohodu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
incredible
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2009

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 18:05Odpovedať s citátomNávrat hore

v tej praci som odrobil ako brigadnik asi tyzden z augusta, kym mi nedali to nutene volno, pocas ktoreho som dal v pracovnej agenture vypoved. Vyplatu posielaju vzdy do 10. v mesiaci a zda sa, ze na mna nejak pozabudli. Zajtra tam zavolam, ale este pred tym by som chcel zistit nejake "typy a triky", ako je vlastne najlepsie riesit taketo situacie, ako postupovat, ako s nimi komunikovat a pod.

Su dve moznosti, bud mi nechce dat vyplatu agentura, alebo ta firma, pricom druha je pravdepodobnejsia. Nie ze by som bez tych par euro neprezil, ale kedze vyplatu v terajsej praci dpstavame az 30-teho, tak by sa mi hodila aj ta vyplata z tej agentury a hlavne ide o princip. Nedovolim aby si tu len tak nejaky zamestnavatel nevyplacal vyplaty ludom z najnizsou mzdou, kedy sa mu zachce. Rozhodne tam nemienim prist nastvany a za chvilu odist este nasranejsi.

Ako vravim, nejde o tie drobne, ale o princip, takze tam pridem pekne v klude a bude sa to riesit. Aj kebyze sa mi nepodarilo ochranit si svoje pravo, rozhodne sa to len tak zo stola nezmetie a niekoho to bude boliet. Ci uz prostrednictvom prava, opletaciek, alebo negativnej reklame. Ked uz mam vstat, tak nech za to niekto sakramentsky zaplati!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 19:05Odpovedať s citátomNávrat hore

ak si tam robil cez agentúru rieš to s agentúrou, nie na vlastnú päsť. Oni s nimi majú podpísanú zmluvu v ktorej sa určite spomína aj takáto situácia a mali by to mať právne ošetrené.

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
incredible
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2009

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 19:11Odpovedať s citátomNávrat hore

ved tak som to aj myslel, ja nemam ziadnu zmluvu s tou firmou, iba s agenturou takze mne to moze byt fuk, ci ta firma poslala nejake peniaze. To uz je problem agentury. Ale co ak by agentura odmietala spolupracovat?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Ut 13.09.11 19:49Odpovedať s citátomNávrat hore

neviem ako to funguje medzi tvojou agentúrou a firmou. Keď som pred pár rokmi chodil na brigády, každý deň mi na tlačivo ktoré som dostal v agentúre napísali hodiny a na konci mesiaca som ho priniesol do agentúry ktorá mi na základe toho poslala peniaze.

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď