| Autor | Správa |
incredible
 Užívateľ
 Založený: 11.02.2009 Príspevky: 1245
 | Zaslal: Ut 13.09.11 18:05 |   |
v tej praci som odrobil ako brigadnik asi tyzden z augusta, kym mi nedali to nutene volno, pocas ktoreho som dal v pracovnej agenture vypoved. Vyplatu posielaju vzdy do 10. v mesiaci a zda sa, ze na mna nejak pozabudli. Zajtra tam zavolam, ale este pred tym by som chcel zistit nejake "typy a triky", ako je vlastne najlepsie riesit taketo situacie, ako postupovat, ako s nimi komunikovat a pod.
Su dve moznosti, bud mi nechce dat vyplatu agentura, alebo ta firma, pricom druha je pravdepodobnejsia. Nie ze by som bez tych par euro neprezil, ale kedze vyplatu v terajsej praci dpstavame az 30-teho, tak by sa mi hodila aj ta vyplata z tej agentury a hlavne ide o princip. Nedovolim aby si tu len tak nejaky zamestnavatel nevyplacal vyplaty ludom z najnizsou mzdou, kedy sa mu zachce. Rozhodne tam nemienim prist nastvany a za chvilu odist este nasranejsi.
Ako vravim, nejde o tie drobne, ale o princip, takze tam pridem pekne v klude a bude sa to riesit. Aj kebyze sa mi nepodarilo ochranit si svoje pravo, rozhodne sa to len tak zo stola nezmetie a niekoho to bude boliet. Ci uz prostrednictvom prava, opletaciek, alebo negativnej reklame. Ked uz mam vstat, tak nech za to niekto sakramentsky zaplati! |
| |
  |
 |
david3504
 Užívateľ
 Založený: 26.07.2008 Príspevky: 3558 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 13.09.11 19:05 |   |
ak si tam robil cez agentúru rieš to s agentúrou, nie na vlastnú päsť. Oni s nimi majú podpísanú zmluvu v ktorej sa určite spomína aj takáto situácia a mali by to mať právne ošetrené. |
_________________ Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) | |
     |
 |
incredible
 Užívateľ
 Založený: 11.02.2009 Príspevky: 1245
 | Zaslal: Ut 13.09.11 19:11 |   |
ved tak som to aj myslel, ja nemam ziadnu zmluvu s tou firmou, iba s agenturou takze mne to moze byt fuk, ci ta firma poslala nejake peniaze. To uz je problem agentury. Ale co ak by agentura odmietala spolupracovat? |
| |
  |
 |
david3504
 Užívateľ
 Založený: 26.07.2008 Príspevky: 3558 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 13.09.11 19:49 |   |
neviem ako to funguje medzi tvojou agentúrou a firmou. Keď som pred pár rokmi chodil na brigády, každý deň mi na tlačivo ktoré som dostal v agentúre napísali hodiny a na konci mesiaca som ho priniesol do agentúry ktorá mi na základe toho poslala peniaze. |
_________________ Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) | |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|