IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @402
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Všetky druhy poistenia

Osôb aj majetku a viac nájdete na našej stránke, presvedčte sa. www.uniqa.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Oblivion - Podivné prístupy na disky

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Mir
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.05.2007

PríspevokZaslal: So 17.05.08 9:29Odpovedať s citátomNávrat hore

už nejaký ten čas bežím z SCSI disku - bootujem z neho a mám tam len systém ale nič iné. na druhom ATA disku mám nahraté hry - vrátane oblivionu.

SCSI som na prednom panely PC zapojil na červenú ledku vyhradenú harddiskom, a ATA rozhranie som zapojil na zelenú "power led". v zásade je to jedno - obe blikajú ked pracuje to či ono rozhranie ale aspoň presne vidím kam sa robia a nerobia prístupy.

Ako som tak hral obvliviona tak mám tam trochu problém s tým že ako sa načítava mapa a objekty tak sa hra sekne na 7 sekund. všimol som si že počas tejto doby je na systémovom disku až velmi živá aktivita, hoci by som očakával že hra si maximálne načíta dáta zo svojich súborov.

ak by som mal swapovací súbor na systémovom disku tak by takáto aktivita nebola vôbec zvláštna, ale keďže swapfile mám na ramdisku tak ma samozrejme velmi zaujíma čo do čerta sa tam asi tak deje.

Nevedeli by ste mi poradiť nečo čím by som mohol odsledovať práve aktivované procesy?

MB: Abit VH6-T Mod "Immolator" * CPU: Intel Pentium III-S "Tualatin" 1.400 @ 1.628 Mhz 512 L2 Cache * RAM: 1526Mb PQI SDRam 133 @ 155MHz CL2 * VGA: ATI Radeon x850xt 256 Mb * Monitor: IBM G96* Sieť: Intel Pro 10/1000 GT * TV Tuner: Pinnacle 300i * Zvuk: SB LIVE! 5.1 * Repro: Philips A2.5 * SCSI Radič: Adaptec 19160 * SCSI HDD: 2x Seagate Cheetah 15k * SCSI Scanner: Canon 2700f * Zdroj: Enermax 535W * OS: Win98SE SESP1+KEX *
Sharp MZ-800, Z80a. 64kb Ram, 32 kb Vram, QuickDisk, Cassete Recorder.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: So 17.05.08 12:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Skus process explorer

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď