IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @399
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Robíte účtovníctvo pre firmy?

Získajte najnovšie informácie o daniach práve, účtovníctve a mzdách. www.daneauctovnictvo.sk

Poverený konateľ / vlastník

Vaša anonymita a vyššia prestíž firmy využitím britských poverencov www.form-online.net

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Štatistika kradnutých

vozidiel na Slovensku. Ktoré automobilové značky sa na Slovensku autoviny.zoznam.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

obchodný zástupca - ČR / SR

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
seokings
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.01.2009

PríspevokZaslal: Po 19.01.09 15:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím Vás.

Hľadám ľudí na pozície obchodný zástupca pre Českú Republiku a obchodný zástupca pre Slovenskú republiku, pre vyhľadávanie zákazok v oblasti tvorby webstránok a internetového marketingu pod hlavičkou SeoKings (.sk / .cz)

Ponúkam províziu 10% z každej zákazky, ktorú obchodný zástupca vybaví.

Obchodným zástupcom bude pridelený firemný e-mail.

Táto pozícia je určená pre každého, kto je komunikatívny, má skúsenosť (aspoň minimálnu) s tvorbou webstránok a internetovým marketingom. Práca je vykonávaná externe, môže byť určená i pre študentov, spôsob vyplácania odmeny dohodneme cez PM (faktúra, dohoda o prevedení práce, priamo, ...)

Kto má záujem alebo otázky, napíšte mi PM.

Michal Královič
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď