|
 | | |
| Autor | Správa |
Echo
 Užívateľ
 Založený: 11.10.2008 Príspevky: 212
 | Zaslal: So 21.01.12 10:49 |   |
Zdravím ...
Chcem sa opýtať či poznáte v Bratislave kamenný obchod (nie e-shop, priamo dojem do obchodu
kde si môžem vybrať komponenty a nechať poskladať PC zostavu) okrem obchodov Agem a Alza.
Ďakujem |
| |
  |
 |
eMp
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 21.01.12 16:57 |   |
Ak myslis, ze budu mat vsetko hned k odberu co si vyberes z katalogu, tak urcite nie. Obchodov je vela a kazdy ma eshop. Vpodstate to mas rovnake ako Alza (Agem je velkosklad). Objednas si cez eshop a prides si preto osobne. Precitaj si podmienky. Bud si isty, ze ak nezaplatis hned, tak budu pozadovat zalohu.
Napriklad:
www.hkc.sk
www.tntrade.sk
www.nnetcom.sk
www.xtron.sk
www.shark.sk
www.hai.sk
www.ccpc.sk |
_________________ CPU: Intel Core i5 2500k, MB: Asus P8Z68-V-PRO-GEN3, GPU: Gigabyte GF GTX560, RAM: Corsair 2x4GB 1600Mhz, HDD: Seagate 2TB | |
  |
 |
Daron
 Administrátor
 Založený: 08.08.2007 Príspevky: 9368 Bydlisko: Michalovce Vek: 24
 | Zaslal: So 21.01.12 19:11 |   |
Echo, tak to fungovat nebude. Pretoze oni tie veci nebudu mat skladom, takze to budu musiet tak ci tak objednat.
nehovoriac o tom, ze ceny komponentov v kamennom obchode su aj o 20-50% vyssie ako ceny v eshopoch. Aj v ramci toho isteho obchodu.
A do tretice, kazdy alebo skoro kazdy eshop ma moznost osobneho odberu. |
_________________ I gather speed from you fucking with me | |
      |
 |
Echo
 Užívateľ
 Založený: 11.10.2008 Príspevky: 212
 | Zaslal: So 21.01.12 19:37 |   |
Pozeral som si tie obchody a musím povedať že "Daron" má pravdu.
Ale aj tak Ďakujem za pomoc ... |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |