|
 | | |
| Autor | Správa |
issQoO
 Užívateľ
 Založený: 18.10.2011 Príspevky: 17 Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom Vek: 23
 | Zaslal: Po 21.11.11 19:48 |   |
Ahoj;
chcel by som sa sptať ako to v O2 Aréne (Praha) vlastne je s miestami na sedenie. Určite už niektorí z Vás mali tú možnosť O2 Arénu navštíviť. Plánujem ju v najbližšej dobe navštíviť aj ja ale neviem ako presne to je so sedlami na sedenie. Ide konkrétne o sektory 401 a 414. Bohužiaľ už nič iné okrem danej Kategorie III skoro voľné nie je a preto by som potreboval radu alebo také menšie info či je výhľad dostačujúci atď.
Za "každú" adpoveď Vám budem vďačný... |
| |
        |
 |
HGDS1
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 02.09.2011 Príspevky: 2172 Bydlisko: BA
 | Zaslal: Po 21.11.11 19:51 |   |
|
  |
 |
issQoO
 Užívateľ
 Založený: 18.10.2011 Príspevky: 17 Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom Vek: 23
 | Zaslal: Po 21.11.11 19:59 |   |
Tak ide o koncert... konkrétne koncert Rihanny (mladá ma narodky a je z nej celá "divná")...
Tieto mapy sedadiel som si už pozeral a nedokážem z nich usúdiť či to bude ono alebo nie... Nedokážem si ani tak moc predstaviť tú vzdialenosť... Počul som len že státie (aj keď je už vypredané) niekomu nepríde úplne ono pretože sú tam často ľudia, ktorí sa chovajú ako hovadá (opice).
Pozeral som aj fotky na googli z koncertov ale ani to ma nijak neubezpečilo, že ten výhľad bude dostačujúci...
Keby mal niekto osobné skúsenosti to by mi pomohlo asi najviac...
Inak ďakujem za odpoveď ale neviem sa nijak rozhodnúť či to brať (sedenie) alebo od niekoho z pod ruky pohľadať to státie. |
| |
        |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |