IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @686
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Končí podpora Windows XP

Prejdite na nový a moderný Windows 7 s plným prístupom k aktualizáciám! www.Microsoft.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Potrebujete hotovosť ?

Jednoduché, výhodné a rýchle pôžičky od spoločnosti Profi Credit! www.proficredit.sk

Hry - obchod ProGamingShop.sk

Obrovský výber hier na PC a konzoly za neskutočne nízke ceny. Skladom. www.progamingshop.sk

Žiadne ďalšie vrásky

bez Botoxu alebo plastickej chirurgie Dozvedieť sa viac www.zuzanaskinsuccess.com

NVIDIA-nove ovladace odpaluju karty

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 16:14Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
Nvidiu už asi nikdy viac...

bandurek ty si jeden z tých prípadov kedy pri najmenšej chybe užívateľ kričí "firma XY už nikdy viac". Keď ti padne Windows každý druhý deň budeš kričať Windows už nikdy viac ? Nikto nikomu nekázal inštalovať najnovšie ovládače. Ja osobne nevidím žiadny význam mať v kompe najnovší softvér, bios, ovládač a pod. pokiaľ mi všetko funguje. Len zopár indivíduí musí mať v kompe všetko najnovšie a potom nadávajú .
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
SilverSurfer
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2008

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 16:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja som v sobotu preinstalovaval kamaratovi windows a stahoval som ovladace z ich stranky, ma gtx260oc gigabyte, neviete, ci tam este boli tie "odpalovacie" drivery? Lebo neviem, ci to on dokaze zistit, je dost lama. diky.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailJabber
bandurek
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.03.2009
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 16:32Odpovedať s citátomNávrat hore

prandof napísal:
citácia:

bandurek ty si jeden z tých prípadov kedy pri najmenšej chybe užívateľ kričí "firma XY už nikdy viac". Keď ti padne Windows každý druhý deň budeš kričať Windows už nikdy viac ? Nikto nikomu nekázal inštalovať najnovšie ovládače. Ja osobne nevidím žiadny význam mať v kompe najnovší softvér, bios, ovládač a pod. pokiaľ mi všetko funguje. Len zopár indivíduí musí mať v kompe všetko najnovšie a potom nadávajú .

Približne pred rokom sa mi už odpalila z ničoho nič stara 8800 gts od MSI a teras sa podobne nešťastie mohlo opakovať tak aj a nielen preto...

S windowsom som ešte nemal nejaky extra problem.

Graficky ovladač som hneď aktualizoval iba s malou nadejou, že by to snaď pridalo nejake to fps navyše v BFBC2 nemohol som tušiť, že tym niečo riskujem. Bios a podobne nemam dôvod aktualizovať.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 16:41Odpovedať s citátomNávrat hore

prandof napísal:
citácia:

WTF? ak si zakaznikom firmy, ocakavas, ze ked sa vydaju oficialne ovladace, nespali ti to kartu...a ano chcem mat najnovsie a ocakavam kvalitu, ked si za to zaplatim...

pravdepodobne im odchadzaju len napatove regulatory...ale tak ci tak je karta v dupe...
Cirky
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 19.12.2008

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 16:56Odpovedať s citátomNávrat hore

AMD aj Nvidia má niekedy problémové ovládače, ale to závisí často na zvyšku zostavy a konkrétnej grafiky... každá hoc aj rovnakého typu je iná odlišná, jedinečná... niekto má problém a AMD často tak ide na Nvidiu... niekto naopak... ja som doteraz našťastie nemal problem ani s Nvidiou ani s AMD

Desktop: Intel D945GCNL; Intel C2D E4400 2GHz; SilentiumPC Spartan HE923; Leadteek Winfast PX8500 256MB DDR2 + Enermax UCTB12 T.B.S FAN; 2x1GB 667MHz CL5; 250GB 7200.10 Seagate, HDD Vibration Killer; Cougar A350; Philips 170S 17"; Win XP 32bit; Logitech X-230; A4tech XL-747H Notebook: Toshiba A300; Intel Pentium T3400; 3GB RAM 800Mhz; AMD Radeon HD3470 256MB DDR2; HDD: 320GB 5400rpm Toshiba; Win Vista 32bit; Logitech M505 Mobil: HTC Wildfire S dark grey...
NEPOSKYTUJEM PORADENSTVO CEZ SS (mimo konkrétnych otázok na hardware, ktorý vlastním (v podpise)), NATO TU SLÚŽI FÓRUM.. Ďakujem za pochopenie
SkyHiRider
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

prandof napísal:
citácia:

JJ ja osobne by som sa drzal pravidla, ked to nieje rozbite neopravuj to, ale ja sam sa rad casto bavkam s pc a nedodrziavam to
Ale nieje to az take hrozne, driver sa da lahko preinstalovat bez problemov a ked sa zacne grafika prehrievat tak by ju mal bios proste odstavit. A rozumnejsi uzivatel by si mal vsimnut ze je daco zle ked sa mu komp sam vypina.

Asus Eeepc 901: Intel Atom 1,6 GHz; 1 GB Ram; 4+8 GB ssd; Intel GMA 945 gpu; OS: Eeebuntu
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 21:52Odpovedať s citátomNávrat hore

yaJohny napísal:
WTF? ak si zakaznikom firmy, ocakavas, ze ked sa vydaju oficialne ovladace, nespali ti to kartu...a ano chcem mat najnovsie a ocakavam kvalitu, ked si za to zaplatim...

Ty si zákazníkom nVidie ? Pretože ak nie, ovládače ti poskytuje výrobca karty. Okrem toho ešte som nevidel, aby sa za ovládače platilo.
Supersonic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 21:59Odpovedať s citátomNávrat hore

on to nemyslel tak ze plati za ovladace ale ze ked si zaplati za kartu tak nech ma poriadne ovladace..

Moderátor
Moderátor

Založený: 21.12.2006
Vek: 26

PríspevokZaslal: Po 08.03.10 22:26Odpovedať s citátomNávrat hore

uz zase nerozoberajte debiliny Je to ako napisal hned hore prandof a vobec velke halo okolo toho

PC: CPU:E6300 -1,8GHz; LCD:19" Acer AL1916; RAM:2x2GB DDR2; MB:ASUS P5B-VM DO; VGA:Nvidia 7300GS; HDD:WD500GB AACS + ex.Toshiba 3,5" 400GB a MSI 2,5" 250GB; Repro:Bach 2.0; DVD mech:LG-pata; PSU:Eurocase 350W; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Zaslať odpoveď