IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @391
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

Vyčistite svoj počítač

Je Váš počítač deň odo dňa pomalší? Ide to ľahko napraviť! www.vycistit.sk

Odstráňte jedy z Vášho tela.

Zbavíte sa únavy, bolestí, alergií, kožných problémov a iných ochorení. www.detoxipan.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB - problém

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
davidx22
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2012

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 18:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte mam problem grafickou karto nv geforce 9800 gt. Slo mi too bez problemov az do jedného dna ked pocas hrania mi zamrzlo pc, po restarte to iste potom uz ani neslo. Od vtedy mi widows hlasi chybu a graf. karte. V device manageri svieti zltý výkričník a hlasi ze windows zastavil zariadenie lebo zistil chybu (kod: 43). Tieto som uz skusil: prinstaloval som driver ale nic, potm z nvidia.com som stahoval dva driveri podla graf. karty alle tak isto nič, potom som dal pc do povodného stavu od výrobcu ale tak isto nič poto som este skusil tie driveri ale nic, z hp.com som stahoval original driver k graf. karte podla mojho produktu ale nic. Radili mi aby som vyskusal windows 7, preim som mal vista home premium 64bit. Nainstalovall som win. 7 ale ta ista chyba, a neslo to ani s drivermi ktore som stahoval. Ked odstranim zariadenie 9800 gt restartujem a po restarte windows hlasi ze nasiel zariadenie a instaluje ho ked dokonci hlasi ze zarianie je hotove na pouzitie ale ajtak to neide. Uz neviem co mam robit. System mi rozpozna zariadenie ale poto ho aj odstavy. Ked spustim niaku hru tak hlasi ze hardeve zrychlenie nie je zapnute a ze maktalizovat driver alebo vimenit kartu a skntrolova ci ne mam vypnute hardvrove zrychlenie, alebo hlasi ze video kata nesplna minimalne podmienki 32mb - 64 mb. Chladenie ide bez problemov.

Stahoval som driver genius profssional eedition a to mi rozpozná graficku kartu vsetky data: typ karty, ty cipu, video pamet, typ sbernice, sirku pametove sernice, frkencie vdeokarty proste vsetko. Ale co sa mi ne paci zeteplota GPU je okolo 69 - 70 stupnoch celzia, ale vntiltor na karte funguje.

Uz neviem co stym urobit. Ked niekto vie pomoct prosim niaku radu.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Rushhh
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2011
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 21:10Odpovedať s citátomNávrat hore

zaujmavy, a neprijemny problem kedze neni jasna zavada, aspon mne.
Tak klasika za prve vyskusat grafu v inom pc, pripadne skusit inu grafu v tvojom pc
Tie teploty su na tak staru kartu v poho

[intel pentium g620 dočasne]►[MSI P67A-C45]►[Kit 4gb Kingston 1333hmz]►[Sea gate 500gb sata3]►[GIGABYTE N56GOC-1GI]►[Corsair CX 500 V2]►[Cooler Master Elite 370]►[DVD RAM LG ]►[ROCCAT PYRA wireless gaming mouse]
Millfox
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.01.2010

PríspevokZaslal: Ut 24.01.12 22:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Skusit v inom pc ak to nepomoze nieco sa ti na karte pokaslalo.

PC2:Case: Zalman Z9 plus, MB: ASRock Fatal1ty 990FX PRO, CPU: AMD Phenom 965 BOX (RMA!!!), VGA: ASUS ENGTX 470,RAM: DDR3 Corsair Dominator 1600 CL7 4GB, HDD: Seagate Baracuda 7200.12 500GB, Samsung Spinpoint f3 500GB, PSU: Cougar GX 600W, Zvukovka: Asus Xonar DX2, TABLET:G-Pen 450

"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Benjamin Franklin
Zaslať odpoveď