IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @506
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

PZP za 69 € na celý rok

Nikdy neviete na koho na ceste narazíte Vám ale stačí PZP mini len za 69 € / rok www.union.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

Smartfón + navigácia

Ponuka smartfónov za najlepšie ceny a k tomu navigácia zadarmo - Telekom. Telekom.sk

Nový website

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
SKIMAN
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 09.01.2010

PríspevokZaslal: Pi 02.07.10 23:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj,
chcel by som založiť internetovú stránku na báze blogu. Na stránke by sa pridávali iba články a malo by tam byť počítadlo návštev. Na stránku by sa pridávali iba články a nejaké downloady. Žiadny chat, IRC, ankety ani registrácia, komentáre čisto len články a downloady.
Pred vstupom na stránku by mala byť úvodná obrazovka s obrázkom a následne po kliknutí naň presmerovanie na stránku.
Ďalej na stránke by sa mali premietať za sebou obrázky a mala by tam byť aj hudba, taký panel s hudbou na počúvanie.
Prosím o rady, čo sa na to najviac hodí.
Stránka by mala byť najskôr hodená na freehosting a následne po dokončení úprav na platený hosting. V prípade ak by mi niekto mohol pomôcť, rád by som s tým človekom zostal v kontakte na dlhšie ak by bol ochotný pomôcť.
Ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Flety
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.11.2006
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 02.07.10 23:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Pre teba je najvhodnejší nejaký OS CMS. Skús pogúgliť
Prípadne mi napíš SS/na ICQ jeden pripravujem a už ho dokončujem : )

Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
pa3ick
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.11.2009

PríspevokZaslal: So 03.07.10 8:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Potrebuješ aby ti to niekto vytvoril ? (design a nakodovanie), alebo si to chces robit sam a chces poradit ako a v com to robit.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.01.2010

PríspevokZaslal: So 03.07.10 9:39Odpovedať s citátomNávrat hore

ja sa vyjadrim len k tej hudbe, ak planujes mat prehravac na stranke, iny ako ten co sa otvori v novom okne (je na to javascript) by som tam nedaval lebo je dost otravne ked si pustim hudbu refreshnem alebo prepnem na nejaku inu stranku a hra mi odznova..
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: So 03.07.10 11:05Odpovedať s citátomNávrat hore

ale nie je problem nastavit, aby sa hudba zapla, az po kliknuti na play (pravdaze tiez preferujem otvorenie v novom okne). Urcite tam nedavaj hudbu cisto len na pozadie, neda sa to vypnut a je to otravne.

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
SKIMAN
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.07.10 11:52Odpovedať s citátomNávrat hore

Najlepšie by bolo ak by to mohol niekto nakódovať aj vytvoriť design by nebol zlý nápad. Ale najskôr na freehost by to trebalo dať a potom na platený keď to bude 100%. Mohol by ma potom niekto zaučiť, čo a ako robiť, potom by som tam už sám pridával články. K tej hudbe, tá stránka nebude moja, budem len ako správca a budem za neho pridávať články a tak, chcel by som ju s vašou pomocou urobiť pre jedného známeho a ten by tam chcel dať hudbu, ale takú pokojnú. Keby to bolo zlé tak sa to odstráni pri najhoršom.
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 05.09.2009

PríspevokZaslal: So 03.07.10 12:13Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
Najlepšie by bolo ak by to mohol niekto nakódovať aj vytvoriť design by nebol zlý nápad.

No ty si fakt dobrý!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
SKIMAN
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.07.10 13:18Odpovedať s citátomNávrat hore

camo napísal:
citácia:
Najlepšie by bolo ak by to mohol niekto nakódovať aj vytvoriť design by nebol zlý nápad.

No ty si fakt dobrý!

Tak aspoň mi poradiť ako začať a čo je na to najvhodnejšie.
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 03.07.10 15:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak sa rozhodni, čo chceš:
- hľadáš nejaký systém? Tak to premiestnim do Redakčných systémov
- hľadáš niekoho, kto ti to za peniaze vytvorí? Tak to presuniem do Ponuky práce
- chceš vedieť, čo sa naučiť? Odpoveď je - všetko čo budeš potrebovať. Začni tu:
http://www.jakpsatweb.cz/
http://polopate.jakpsatweb.cz/
hľadaj, "googli" čo všetko treba vedieť na vytvorenie webu. Pár týždňov zbieraj informácie a potom budeš vedieť, čo sa naučiť.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.

Naposledy upravil shaggy dňa So 03.07.10 20:02, celkom upravené 1 krát.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
SKIMAN
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.07.10 18:09Odpovedať s citátomNávrat hore

A vo wordpresse je mozne splnit vsetky podmienky?
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.07.10 19:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Áno, Wordpress je riešenie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
SKIMAN
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.07.10 20:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Fajn, ako sa teda Wordpress upravuje, je na to nejaký návod?
A ktorý slovenský freehost je na to najlepší?
camo
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: So 03.07.10 20:42Odpovedať s citátomNávrat hore

V tom sa už moc nevyznám. Googla si už skúšal?!
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: So 03.07.10 21:03Odpovedať s citátomNávrat hore

SKIMAN - pletieš x rôznych otázok do jednej témy, preto ju zamykám (odpoveď si už dostal).
Ak máš otázky ohľadom úprav wordpressu - skús ich podporu (ale s takouto všeobecnou otázkou ťa pošlú niekam), alebo ešte lepšie: nainštaluj a vyskúšaj si to sám.
A o freehostingoch tu téma je, keby si hľadal, zistil by si to aj sám.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!