IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @503
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hypotéka 4,3% pre každého

Bez poplatku za poskytnutie úveru. Poistenie nehnuteľnosti zdarma. www.unicreditbank.sk

Rozárium Kvetoslavov

Kvalitné pozemky s IS 15km od BA! Stavať môžete okamžite. 49€/m s DPH rozariumkvetoslavov.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Noni - energia, sila, vitalita

Šťavu Noni-vita je možné tiež nazvať proteinová a enzýmová bomba. www.detoxipan.sk

Novy pocitac - nejde zvuk

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Risiny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2011

PríspevokZaslal: Pi 10.06.11 23:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdar, dnes som poskladal a spojazdnil comp, no nejde zvuk. Sluchatka funguju, strkam to do spravnej diery, mam aj hlasitost zapnutu, jedine co ma napada je, ze ked som zapajal konektory z predneho panelu do maticnej tak som mal na vyber z dvoch koncoviek. AC 97 alebo HD Audio. Zapojil som AC 97. Kde by mohol problem? Ozaj toto je moja doska http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=2073.

Prepojil som to na HD Audio. Strcim do predneho panelu sluchatka, aj ich zaregistruje, nahodi moznosti nejakeho nastavenia. V sluchatkach pocujem sum, napr. ked dam nejaky test tak tu melodiu tiez pocujem, ale hudbu ked pustim stale nic.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: So 11.06.11 9:27Odpovedať s citátomNávrat hore

mas nainstalovane spravne ovladace pre zvukovku?
k tomu AC´97 a HD audio...pozri to do navodu tam to budes mat napisane

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: So 11.06.11 9:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Nechaj tam samozrejme HD Audio, doska má určite už túto normu a skrinka keď to ponúka tak tiež.
Len zrejme v ovládačoch máš nastavené aby bol každý výstup samostatný a nie aby sa ti front výstup prepínal do slúchadiel keď ich tam zapojíš.

Musíš kliknúť na nastavenia (device advanced settings) a tam si to správne nastaviť. Alebo prehadzovať predvolený výstup v nastaveniach zvuku vo windowse medzi predkom a zadkom.

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Risiny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.05.2011

PríspevokZaslal: So 11.06.11 18:55Odpovedať s citátomNávrat hore

Potom ako som to prehodil na HD Audio...tak som sa este chvilu s tym piplal a sluchatka uz idu. Akurat ked pozrem na liste dole vpravo tak mi hovori, ze mam pripojene reproduktory, ale mam tam tie sluchatka, ktore idu. Myslel som, ze tam bude ikonka sluchadiel.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď