| Autor | Správa |
wajdi
 Užívateľ
 Založený: 09.01.2009 Príspevky: 56 Bydlisko: Michalovce
 | Zaslal: St 06.05.09 20:51 |   |
Cafte pozna niekto z vas tento telefon ?
Mam moznost si ho kupyt a chcem si spytat ci nieje nejaky poruchovy alebo podobne .... Prosim napiste svoj nazor, vopred Dik
Info o telefone :
Špeciálna ponuka - Televízia zadarmo v mobile, 3.2" Dotykový display, naraz na 2SIM, 3,2MP Foťák
Mobil je odblokovaný na všetky siete, môžete v ňom mať naraz 2 SIM karty rôznych operátorov, pričom prijímate hovory i voláte napr. z obidvoch naraz.
Vlastnosti:
• TV TUNER - automaticky prijíma TV stanice, v pohode Markízu, JOJ, STV1, STV2, takisto miestne televízie a niektoré zahraničné, záleží od pokrytia, PERFEKTNY SIGNAL AJ V AUTE POCAS JAZDY osobne som velmi SPOKOJNY
• 2 SIM karty online, bez vypnutia prístroja!
• 3,2 Megapixelový foťák s množstvom efektov (efektívny 2MPx), AUTOFOCUS, Videokamera, 4x digitálny ZOOM, prisvietenie
• Obrovský 3,2 palcový DOTYKOVÝ LCD display QVGA s 262144 farbami, zobrazením 16:9!
• Mobil má i druhý Fotoaparát, ktorý slúži napr. ako Webcamera
• Program Paintbrush na kreslenie - kreslíte perom alebo prstom na obrazovku, meníte farby, čiary... ako vo windowsáckom Skicári!
• MP3, MP4, 3GP FullScreen Music Video prehrávač, aj na pozadí, Playback
• Cez TV tuner prijíma i Rádio, bez potreby pripojenia slúchadiel
• Diktafón, nahrávanie telefonátu
• Dual Bluetooth 2.0 i funkcia A2DP (napr. počúvanie hudby cez bezdrôtové slúchadlo), WAP, GPRS, SMS, MMS
• Pamäťová karta 1GB MicroSD!
• 3 SUPER silné reproduktory, 3D zvuk!
• Rozmery: 118mm x 56mm x 15mm
• QuatroBand: GSM GPRS 850/900/1800/1900
• Jazyk: anglický (príp. i nemecký, ruský)
• Možnosť písať napr. telefónne číslo prstom alebo perom na display a mobil vyhodí hotové písmená, príp. cez virtuálnu QWERTY klávesnicu
• Po pripojení k PC funguje ako USB kľúč, Flash Disc!
V balení je aj Full výbava:
• Telefón, 100 % funkčnosť a 100 % výzorový stav, nepoužitý
• 1800 mAh batéria
• BONUS: 1 batéria 1800 mAh
• Sieťová nabíjačka
• Adaptér na nabíjačku
• Dátový kábel, nepotrebujete CD, software sa nainštaluje sám po pripojení k PC
• Manuál v AJ
• Handsfree slúchadlá s clipom a vlastným regulátorom
• Stylus – dotykové pero
• 512MB karta MicroSD
• 2GB MicroSD karta
• Redukcia do citaciek na MicroSD
• USB citacka MicroSD (da sa pouzit ako kluc)
• Kozeny obal
• Nabijacka do auta
• Folia na ochranu displaya |
| |
  |
 |
Vladio
 Skúsený užívateľ
 Založený: 28.08.2007 Príspevky: 1664 Bydlisko: Nová Baňa,SVK
 | Zaslal: St 06.05.09 21:03 |   |
Funkcii to má habadej to je veľké +, ale myslím, že z mojej strany prevažuju zápory ako záruka, poruchovosť a tak, celkové vyhotovenie. Jedna sa len o činský klon, a teda podla mňa originál nenahradíš. http://mobil.sme.sk/c/4387293/superlacne-cinske-hity.html Cena? |
_________________ I ♥ ⌂ ♪ | |
  |
 |
wajdi
 Užívateľ
 | Zaslal: St 06.05.09 21:43 |   |
No tak diky ze si ma upozornil, jedna sa o cenu 5 000 sk ... tak preto ma zaujal tento telefon, ale asi mas pravdu ze je to iba kopia ... |
| |
  |
 |
Momosk
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 27.01.2008 Príspevky: 19
 | Zaslal: St 06.05.09 21:46 |   |
sú to celkom srandy, kamarát to mal, bol s tym spokojný, mne sa to tiež páčilo, tá TV je dosť dobrá vec... čo už ale tá záruka a tak...
(telefon skončil vo Váhu, kedže mu praskol displej a akosi nebolo možné zohnať náhradný ) |
| |
  |
 |
wajdi
 Užívateľ
 | Zaslal: St 06.05.09 21:51 |   |
No ved preto som sa chcel najpr spytat vas ... |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|