IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @492
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Hľadáte CRM softvér?

SunSoft.CRM • množstvo funkcií • možnosť individuálnych úprav • výhodná cena crm.sunsoft.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Prejdite do O2

s platbou na faktúru a získajte bonus 50€. Len v e-shope. www.o2.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

nova TV. ale odkial prijimat kvalitne vysielanie?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
elfo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: Po 20.12.10 15:37Odpovedať s citátomNávrat hore

skoro takmer to znie presvedcivo

ale vidim ze ta IPTV ma viac nevyhod ako vyhod, tak asi skusim ten satelit...nejake parabolu s motorom a sky uk alebo sky de kartu...nejake pay per view s video on demand, nech platim len za to co vyuzijem

GIGABYTE X58A-UD3R, INTEL Core i7-930,6GB DDR3-1600 Kingston HyperX CL9 XMP T1 kit 3x2GB TripleChannel, MSI N275GTX Twin Frozr OC, 2x160GB Hitachi SATA II in RAID 0, Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Music, Genius HT SW5.1 5000, mys Logitech MX518 gaming-grade, powered by Enermax Liberty 500W, SAMSUNG SyncMaster T240
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Lovecko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.04.2011

PríspevokZaslal: St 22.06.11 15:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja som videl LG 42LE8500 a podla mna je obraz super.
Co som bol pozriet v Datarte kde som mal jednotlive televizory moznost porovnat (porovnaval som Sony Bravia, LG le8500 a samsung ue..c5000), mne sa jednoznacne pacil najviac obraz od LG. Na vsetkych bezal program v HD kvalite. LG mal ovela prirodzenejsie farby ako dalsie 2 spominane TV a obraz bol o kus cistejsi. Ale to je asi iba vecou nastavenia, mozno by tie druhe dosiahli krajsi obraz po spravnom nastaveni, tazko povedat. Nechcem LG zvyhodnoval pokial si to neporovnam poriadne...
A aky TV by som poradil.. hmm tazka otazka, ja by som zobral asi LG, navyse je cely panel podsvieteny LED diodami...

A co sa ciernej tyka, na mojom starsom SONY LCD televizory je cierna siva a cela taka presvietena. Aj na starsom ASUS LCD monitore. Na novsich typoch je cierna ciernou a zacina sa to v tejto oblasti (ale iba zacina) priblizovat k plazme. Myslim si vsak ze pokial niesi profesionalny nejaky grafik, tak ti bude uplne jedno ci budes vidiet uplne ciernu ciernu, alebo skoro uplne ciernu ciernu. Ten rozdiel je poznat iba ked sa velmi sdobre na to zahladis, pri beznom sledovani nemas sancu ten minimalny rozdiel vsimnut si.

Medzi dnesnymi plazmami a LEDkami mas rozdiely ktore beznym okom ani nepostrehnes. Akkurat plazma je zastarala, vypaluju sa obrazove body, v lete sa mas naco tesit pokial nemas klimu. Na novych TV byva cierna uz naozaj ciernou, cize toho by som sa nebal. Odporucam LED LCD. Jednoznacne

Skrinka Thermaltake VI1000bws, Zdroj Seasonic 520w, Matičná doska: Asus P8P67 rev. 3.0, CPU lntel core i5 2500, GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 560 ti, RAM Kingston 2x2 kit 1600MHz, Zvukovka ASUS XONAR DX Monitor ASUS 22" 1680x1050, Klávesnica Razer Lycosa, myš GIGABYTE GM-M8000, Repro SW5.1 Genius 4000, Windows 7 ultimate platforma 64bit, sluchadla Sennheiser RS 180
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď