| Autor | Správa |
Metlaciq
 Užívateľ
 Založený: 08.09.2009 Príspevky: 50
 | Zaslal: St 08.02.12 17:09 |   |
Ahoj, chcel by som vytvoriť novú stránku pre náš florbalový klub a potreboval by som poradiť.
Chcel by som ju robiť pomocou Wordpresu alebo Sunlight podľa toho čo som teraz na nete pozeral tak je to celkom fajn. Ale chcel by som vedieť ako je to s hostingom kde ukladám stránku existuje nejaký tak aby som za to nemusel platiť ? nechcem totižto vynaložiť žiadne financie Ďakujem |
| |
  |
 |
killer
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.08.2009 Príspevky: 9896 Bydlisko: Martin
 | Zaslal: St 08.02.12 17:12 |   |
|
    |
 |
Metlaciq
 Užívateľ
 |
Mohol by mi to prosím opísať niekto lepšie podrobnejšie ako to funguje ? Som v tom začiatočník. Prípadne popísať skúsenosti. Ďakuejm |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 |
postup je napísaný pri každom hostingu. Nielenže nie si ochotný vynaložiť za stránku financie, ty si aj lenivý si pozrieť aspoň základné materiály. Nemáme ti to náhodou všetko nakonfigurovať za teba? Nepýtaš sa nič konkrétne, iba opakuješ otázky na veci, ktoré sa tu riešili už miliónkrát a stačilo by len pozrieť staršie témy.
Všetko na zlatom podnose ideálne, čo? |
| |
  |
 |
Metlaciq
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 09.02.12 11:19 |   |
Walther: Odpovede ako je táto tvoja nepotrebujem !! Ak mi nemáš čo napísať k téme tak to radšej ani nekomentuj. Ale som rád že sa nájdu aj ľudia ktorý vedia pomôcť a nie len kritizovať ;-) Ďakujem |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Št 09.02.12 11:53 |   |
Jak nemám? Máš problémy s čítaním alebo tak? Hneď prvá veta - postup je uvedený pri každom hostingu. Otvoríš si webstránku daného hostingu a prečítaš si návod. Niekde je to riešené cez ftp, inde cez webové rozhranie....... Neviem ako ti to už inak napísať. |
| |
  |
 |
|