IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @482
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

LCD monitor Samsung

Jemné línie, špičkový dizajn a elegancia v každom aspekte. www.samsung.com

Intímne problémy?

Vyskúšajte Canesten. Rýchlo a účinne vylieči kvasinkovú infekciu. www.canesten.sk

Problémy s nadváhou?

Zistite viac o dosiahnutí ľahšej a zdravšej hmotnosti. www.janinblog.com

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Notebook po pade

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lessdesspelless
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.07.2007

PríspevokZaslal: So 10.12.11 20:06Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,
dnes mi nestastnou nahodou spadol notebook Fujitsu-Siemens Amilo Pa3553.
Notebook sa bez problemov zapne, nabehne aj win, no sice monitor ide a je na nom vsetko vidiet nefunguje vsak podsvietenie obrazovky
dalsia chyba je zapadnuty konekror napajania, ale ntb ide nabijat ajtak.

chcel som skontrolovat konektory k obazovke ale nato by som potreboval rozobrat cely ntb do coho sa radsej nechcem pustat.

vie niekto nieco poradit skor ako ho zanesiem do servisu?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
jtbs
Moderátor
Moderátor

Založený: 18.10.2009

PríspevokZaslal: So 10.12.11 20:11Odpovedať s citátomNávrat hore

tu sa moc radit neda. Bud sa do toho pustis sam, pripadne poznas nejakeho znameho, ktory by to zoservisoval alebo ho das do servisu. Len si zisti cenu, niekedy sa opravy ani neoplatia.

>>> We salute the rank, not the man!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
lessdesspelless
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 10.12.11 20:16Odpovedať s citátomNávrat hore

jasne ze si najpr necham vycislit cenu. ked sa to neoplati tak asi prejdem k rieseniu s externym monitorom
mimkork
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.12.2006
Vek: 26

PríspevokZaslal: So 10.12.11 20:29Odpovedať s citátomNávrat hore

no servis bude zrejme dost drahy, cize naozaj zvaz ci sa to oplati. Ja som asi tak 3mesiace dozadu menil znamej prebity displej na ASUSE a jeho cena bola 5000-7000SK iba za panel, ja som ho uz len montoval. Cize cena este v servise by sa navysila este za montaz. Navrhoval som jej este riesenie ext. monitora, ktory siel bez problemov a za tu cenu by mala naozaj slusny monitor no nechcela a ten NB stal kedysi 24 000SK, takze jej bolo luto..

PC: CPU:E6300 -1,8GHz; LCD:19" Acer AL1916; RAM:2x2GB DDR2; MB:ASUS P5B-VM DO; VGA:Nvidia 7300GS; HDD:WD500GB AACS + ex.Toshiba 3,5" 400GB a MSI 2,5" 250GB; Repro:Bach 2.0; DVD mech:LG-pata; PSU:Eurocase 350W; Tlač:HP 1410, 1315, 3330-kopírka
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
lessdesspelless
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 10.12.11 21:08Odpovedať s citátomNávrat hore

ved to ze mi je luto notasa sice ho mam 3 roky ale mam tam dost dôlezitych veci

a co som cital tak bud odisiel invertor alebo studena katoda... invertor cena 32€

a mat k ntb externy monitor = stolny pocitac
ale kedze mi ten ntb treba kedze som este sudent a treba robit veci do skoly a na intraku daco poriesit... uvidime jak sa rozhodnem

pripadne po poriesim sko kolega
http://svetelektro.com/clanky/led-backlight-podsvietenie-lcd-monitoru-326.html
Zaslať odpoveď