| Autor | Správa |
shiro
 Skúsený užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 9657
 |
| Mackaa napísal: | No ano, rada by som, ale s hrozou som teraz zistila, zevraj ked to mam kupene ako pravnicka osoba, tak mam zaruku len jeden rok!!!???  |
no podobny system pouziva aj HP, a je to uplne normalne. Riadia sa tam obchodnym zakonnikom, namiesto obcianskeho. |
_________________ AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1 | |
  |
 |
Mackaa
 Užívateľ
 Založený: 02.02.2009 Príspevky: 9
 | Zaslal: Št 07.05.09 10:38 |   |
| shiro napísal: | | no podobny system pouziva aj HP, a je to uplne normalne. Riadia sa tam obchodnym zakonnikom, namiesto obcianskeho. |
Tak to je ozaj dobre, hlavne ze oni si nas zaviazali na tri roky aj s internetom, ale zaruku poskytnu len jeden rok? Vidno, ze to bol z nasej strany nepremysleny obchod do rychla, podporeny znamou, ktora teda asi az taka dobra znama moja nebola... ale ak sa rozhodnem reklamovat, tak ich riadne podusim teda skusim este to cistace cd a rozhodnem sa, ale reklamacia bude pre mna horor, 30 dni bez notebooku, ktory je vlastne cela moja praca...mozno aj extra napalovacka by neskor bola riesenim? Ide to aj k notebookom? Totiz napalovacku k svojej praci az tak vela nevyuzivam, skor na dokumenty a zalohovanie, inak ju vyuzivam pre seba... ale tak celkovo ma stve, mat notebook, vysolit zan prachy a pomerne dost skoro riesit taketo problemy a to nehovorim o tom, ze sa mi utrhol jeden pant pod obrazovkou, cize prenasanim notebooku riskujem ze sa mi poskodia tie dratiky a spoje medzi obrazovkou a doskou..stalo sa mi to nedavno, pant mam len nasadeny, notebook vyuzivam ako stolovy pocitac, teda prenos neriskujem, mam pracu z domu, takze az tak moc mi to neprekaza, no ale aj tak a Orange vraj jednoznacne toto bude povazovat za moju chybu..ale prisaham, ze pri klasickom otvarani ten pant sam od seba padol, ved akoby aj nie, ked na takych "miniculikoch" drzal pocula som ze Asusom sa toto stava, znamy musel dat menit vraj celu obrazovku za pekne prachy, to by sa mu uz asi skor oplatilo kupit novy notebook  |
| |
  |
 |
dinoboro
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 04.05.2009 Príspevky: 20
 | Zaslal: Št 07.05.09 17:01 |   |
| Mackaa napísal: | | Ahoj, prosim poradte, mam notebook AsusF3Lseries s Windows Vista. Od zaciatku ako ho mam, mi absolutne nenapaluje cez operacny system (nacita, ale nenapali, len znici CD alebo DVD), zistila som ale ze cez ine programy, ako Nero, ano. No potom som raz stiahla program na citanie ISO suborov, neviem ci to spolu suvisi, alebo len nahoda, ale odvtedy mi nenapaluje uz nic a cez ziadny program..napalovanie akoze prebieha uspesne, ale len sa znici DVD..a v dobe ked aj napalovalo aspon cez toho Nera alebo CD burnex, alebo cez Convert DVD, tak moj notebook uz tieto napalene DVD neprecital, no ine prehravace a PC ano. Notebook mam od Orangu, takze nejake reklamovanie bude vraj desne.. mam znameho ktory mi slubil ze by mozno prisiel a preinstaloval OS na XP a ze pomoze, ale nema stale cas, tak nepomohlo by len preinstanlovanie mechaniky? Co presne by som musela preinstalovat, ovladace a podobne, a moze to pomoct? Prosim poradte, uz je to dost surne, dakujeeeem, ak by slo vyhnut sa preinstalovaniu celeho systemu tak by bolo lepsie, kedze nejde napalovacka, tazko sa mi zalohuju data :-( pekny den, diky |
To preinštalovanie na win.XP Vam určite nepomože, zalohovat veci si možetu na USB kluč, mošte mat akikolvek napalovaci program a Vam to nepojde ked je mechanika vadna, ich povinostou je to vziat na reklamaciu alebo si zavolajte do reklamačneho servisu-dohodnete sa a spravia Vam to na počkanie ibaže tam musite osobne pokial to tak surne potrebujete a čakat 30 dni je nanič, keby ste boly mimo uzemia sr. trebarz na vichode tak Vam to hned spravia lebo ochotnejšich ludi už nepoznam ako charakter našich ludi v pomoci stoji tak za dve veci. www.asus.sk a externa napalovačka usb2.0 Vam pojde bez problemov |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|