IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @481
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

OPIS Engineering, s.r.o

Prevodovky, bonfiglioli , elektromotory tlmiče rázov, frekvenčné meniče, spojky www.opis.sk

PZP on-line

Povinné zmluvné poistenie Vášho vozidla cez internet, zistite viac. www.pzp.uniqa.sk

Toto nerobte: Čo ľudia pred

smrťou najviac ľutujú? Šťastie je neuchopiteľný pocit, no je tak krásny, feminity.zoznam.sk

Hľadáte vidiecky dom?

Navštívte Top Reality - najväčší portál s najnovšou ponukou nehnuteľností! www.topreality.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

NOTEBOOK MSI GX600PX-213Sk - audio driver

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
bompar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.08.2008

PríspevokZaslal: Pi 29.08.08 17:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím. Kúpil som si NOTEBOOK MSI GX600PX-213Sk T8100 3G 250GB VGA HDMI. Inštaloval som do neho XP. Ale v krabici boli všetky ovládače pre Vistu. Tak som sa vybral na internet zohnať drivery. Všetko, i malú webkamerku som rozbehol, okrem zvuku. Som zúfalý. Skúsil som toho už všeličo ale stále som z tej mašiny nepočul ani tón. Pomôžte mi prosím. Inštaloval som tam aj univerzálny driver pre HD audio karty. Bez výsledku. I driver zo stránky výrobcu.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: Pi 29.08.08 17:40Odpovedať s citátomNávrat hore

mno tak si skusal driver zo stranky vyrobcu notasu hej??? skus pohladat na stanach virobcu zvukovej karty....

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 29.08.08 18:25Odpovedať s citátomNávrat hore

samozrejme som skúšal na stránkach výrobcu zvukovky. je to realtek. mna najviac naštvalo, že k tomu notebooku boli ovládače len pre vistu. ani neviem, v akom poradí by som tie ovládače mal inštalovať
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 30.08.08 0:22Odpovedať s citátomNávrat hore

mno vies microsoft chce silou mocou presadit Vistu tak driveri sa uz robia len pre vistu no myslim pri notebookoch, takze tak...

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 30.08.08 14:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Vlastne ani nie je problém že by ten driver nebol vyrábaný. ale skôr je v tom problém, že v tom xp-čku, aby ma presne donútili k viste, musím tam die inštalačky dávať vo volákom poradí a ide ma z toho šlaktrafiť. keby mal niekto skúsenosť s tým notebookom, alebo driverom, budem vdačný za každú radu.
zmija31
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 30.08.08 16:11Odpovedať s citátomNávrat hore

sry ale to je blbost co vravis ze davat instalcky po poradi....

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.08.2008

PríspevokZaslal: So 30.08.08 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

hej pls ja som si asi pred 1 hodinuou stiahol anti virak nod 32 ale ten chuj my nasie nejaki iny virus ako mal a ked som dal udstanit prestal my ist zvuk potreboval by som na to ovladac a nevem meno tej zvukovky ....
mindos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.09.2008

PríspevokZaslal: Št 18.09.08 19:31Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim chcem sa opytat ci ma niekto tento notebook MSI GX610 PX a ako je s nim spokojny..
Ja mam na nom vistu, nainstaloval som ovladace od vyrobcu aj zo stranok vyrobcov jednlotlivych komponentov ale stale to nieje v poriadku..
Teda sa chcem opytat ci niekto kto ma tento notebook instaloval nieco ine alebo mu to stacilo a funguje v poriadku..??

dakujem
Zaslať odpoveď