| Autor | Správa |
rooobertek
 Skúsený užívateľ
 Založený: 09.07.2008 Príspevky: 1582
 |
Mám na stolnom PC ubuntu a som spokojný.
Na notebooku mám Windows Vista a ani zďaleka nie som spokojný.
Máte niekto skúsenosti s inštaláciou ubuntu alebo inej distribúcie na notebook značky lenovo? Prípadne nejaký iný notebook? Je možné, aby som nemal problémy s ovládačmi? Mám sa púšťať do inštalácie ubuntu na notebook? |
| |
  |
 |
suchy
 Čestný člen
 Založený: 17.10.2006 Príspevky: 1770
 | Zaslal: Št 10.07.08 12:14 |   |
kuk sem https://wiki.ubuntu.com/HardwareSupport
inak pravdepodobne jednine s cim budes/mozes mat problem, je, ze ked zavres displej tak komp zamrzne. obcas sa to stava. |
_________________ A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table. | |
     |
 |
Freelan
 Užívateľ
 Založený: 03.06.2006 Príspevky: 2468 Bydlisko: Brezno
 | Zaslal: Št 10.07.08 13:50 |   |
Pri spravnom nastaveni systemu tam nie je ziadna sanca ze to zamrzne |
| |
  |
 |
rooobertek
 Skúsený užívateľ
 | Zaslal: Št 10.07.08 21:52 |   |
skúsil som live cd, všetko je v pohode, len som zvedavý na wifi.... nemal som možnosť vyskúšať zatial. Wifi je totiž jediná možnosť pripojenia toho notebooku na net, čo je pri ubuntu dosť kríza, ak sa mi to nepodarí. A nezamrzol pri zavretí |
| |
  |
 |
jararak
 Užívateľ
 Založený: 19.06.2005 Príspevky: 201 Bydlisko: kosice-okolie
 | Zaslal: Št 17.07.08 19:12 |   |
mne debian sarge na r51 ide uplne bez problemov, akurat beryl sa mi nepodarilo zatial rozbehat, cize v r61 nevidim problem, myslim ze na stranke vyrobcu najdes aj ovladace pre linuxy |
_________________ IBM r51 + linux = dokonalost
NATO - Need Alcohol To Operate | |
   |
 |
rooobertek
 Skúsený užívateľ
 | Zaslal: Št 17.07.08 19:22 |   |
všetko ide v pohodičke, super, dúfam, že sa už nikdy nevrátim k rozbitým oknám (windows).
Ale predsa len mám nejaké problémy...
1. neviem nastaviť, aby pri kriticky vybitej batérii automaticky hibernoval. Iba mi to ponúkne možnosť, či chcem hibernovať. Čiže sa mi stáva, že zabudnem a už len vidím 1% a potom nastane bordel, na konci ktorého netuším, aký môže byť výsledok... Poraďte ako na to
2. keď spustím sudo nautilus, tak mi zamrzne |
| |
  |
 |
|