IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @570
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Obchodné priestory v Poprade

Na prenájom 710m2 v Poprade za prijateľnú cenu na-prenajom.weebly.com

SGH s.r.o. Žeriavová technika

Žeriavová technika, náhradné diely pre mostové žeriavy www.sgh.sk

Využite akciu a vyhrajte

Zaregistrujte sa a vyhrajte praktický ruksak www.dolne-rakusko.info

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Notebook asus

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
drioton
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.03.2009

PríspevokZaslal: Ne 14.03.10 11:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte pred necelým rokom som si kúpil ntb asus n50vc a hneď po dvoch týždňoch už s ním začali problémy od ošúchaného touchpadu sem tam slabo fungujúcimi klávesami a vyvrcholili blikajúcim displejom.Ale som ho nemohol dať reklamovať bol som cez leto vonku a potom došla škola seminárky atď.No medzitým sa mi roztrhlo ucho na batohu k ntb a padol mi na zem a praskol kryt na rohu ntb.Chcel by som sa spýtať či môžem poslať na reklamáciu ntb a kryt by som si cvakol sám,teda jeho výmenu.Len neviem či to u asus funguje tak že pokiaľ tá chyba(blikajúci displej)nie je spôsobená tým pádom či mi to opravia v rámci záruky alebo nie.Podla mňa tam je len zaseknutý kábel v pánte no ešte nemám skúsenosti z asusom tak neviem ako to u nich chodí.Ďakujem.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď