| Autor | Správa |
zavinac
 Užívateľ
 Založený: 19.03.2011 Príspevky: 6
 | Zaslal: So 19.03.11 21:20 |   |
Zdravím mám problém asi so základnou doskou. Ide o to, že mám čerstvo nainštalovaný win xp, všetko mi išlo v pohode až dokiaľ som nevypol počítač a keď som ho zapol tak mi už nešla klávesnica, touchpad ani usb porty. Teda usb-čka mi občas idú ( myš reaguje na pohyb), s tým, že kurzor sa mi nehýbe, inokedy mi myš vôbec nesvieti. Tak isto klávesnica, napr. zapnem wifi, regulujem hlasitosť aj jas displeja a pod., a odrazu už nič nefunguje.
V „akože” servise mi diagnostikovali vadnú dosku a navrhli mi kúpu nového compu (nič iné som ani nečakal).
Nevedel by mi niekto poradiť v čom môže byť problém? Či je to fakt doska, alebo či to nemôže byť napríklad dačo s biosom, alebo neviem čo.
Ďakujem za akékoľvek rady a postrehy. |
| |
  |
 |
brmbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.01.2009 Príspevky: 8579 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 32
 | Zaslal: So 19.03.11 21:23 |   |
ten book je uz po zaruke ked navrhli vymenu? |
_________________ NB IBM ThinkPad R50e - šuna - Win XP Prof 32-bit
fén: SonyEricsson XPERIA Ray
Xbox 360 250Gb Premium S
neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie | |
    |
 |
zavinac
 Užívateľ
 | Zaslal: So 19.03.11 21:27 |   |
Jasné má už viac ako 4 roky a vraj mám byť mimoriadne spokojný, že vydržal vôbec toľko  |
| |
  |
 |
brmbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 08.01.2009 Príspevky: 8579 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 32
 | Zaslal: So 19.03.11 21:30 |   |
to ti povedali v servise? smejdi, no pokial to tam tak urcili tak asi budu mat pravdu, vymena dosky je nakladna a draha pri booku a nejakymi tu radami asi nepsravime nic pokial je pokazena, nema to vyznam |
_________________ NB IBM ThinkPad R50e - šuna - Win XP Prof 32-bit
fén: SonyEricsson XPERIA Ray
Xbox 360 250Gb Premium S
neposkytujem poradenstvo cez SS, skype ani ICQ, na takéto veci je tu toto skvelé forum... ďakujem za pochopenie | |
    |
 |
zavinac
 Užívateľ
 | Zaslal: So 19.03.11 21:34 |   |
Tak ja neviem či je fakt pokazená, lebo by mi to nešlo vôbec si myslím. Ale ono to na chvíľku čiastočne nabehne a potom už nejde. Ako keby mi odpadávalo napätie z nejakých obvodov. |
| |
  |
 |
cape
 Užívateľ
 Založený: 20.01.2011 Príspevky: 152 Bydlisko: Košice
 |
pokazene mozu byt urcite obvody, co ma za nasledok vypadavania jednotlivych sucasti. investovat co i len korunu(euro) do opravy je vyhodenim penazi. moje odporucanie: novy notebook. |
| |
  |
 |
zavinac
 Užívateľ
 |
No dík za rady, budem uvažovať nad novým. A nevie niekto, či sa niekde na východe dá uplatniť šrotovné na počítače? |
| |
  |
 |
|