IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @567
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor sa ráta a oplatí! Pridaj sa a vyhraj iPad. www.marketagent.com

Notebook 15.6"

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
lupajz
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.04.2011
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 30.01.12 11:47Odpovedať s citátomNávrat hore

http://datacomp.sk/asus-k53sv-sx582-nahrada-za-sx768-_d103963.html

potom si myslím že si vystačíš prevedenie s odvodom tepla, i keď to miesto kde sa pripája konektor do el. siete není asi najrozumnejšie riešený a určite to zvláda hd filmy atp. za takú cenu myslím že lepšie nenájdeš nič

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.02.2008

PríspevokZaslal: Po 30.01.12 16:30Odpovedať s citátomNávrat hore

nejaky:
Včera som si mal možnosť vyskúšať viacero NB a vrelo môžem odporúčiť toto:
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-y570-d276494.htm

Síce cez tvoj rozpočet, ale...

CPU Core 2 Duo E8400 chladič CPU Noctua NH-U12P | MB ASUS P5E| RAM 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA | VGA SAPPHIRE HD 3870, 512MB DDR4 Ultimate | HDD SEGATE 160GB SATAII + WESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB |DVD RW LG M4167 + LG E03a04 | Case Antec P182| PSU CORSAIR HX520
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
nejaky
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.10.2011

PríspevokZaslal: Po 30.01.12 16:39Odpovedať s citátomNávrat hore

lupajz napísal:
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z570-metal-d294880.htm spĺňa to asi tvoje požiadavky, okrem tej s USB 3.0 inak má to button na prepínanie audia atp + tá grafika zvláda BF3 na takmer maxime
Mam celkom pozitivnu skusenost so znackou Lenovo, co sa spracovania a pevnosti materialov tyka. S Asusom je to horsie (prasknute panty displeja a pod.), ale ako som pisal, ide o uz 5-rocny model. Da sa pri sucasnych Asusoch v cenovej relacii do 700 Eur pocitat s tym, ze vydrzia aj castejsie prenosy a trochu menej setrne zaobchadzanie? V prospech tejto znacky hovori prijemny pomer cena:vykon, ale dost by mi vadilo, keby som nebol spokojny s odolnostou prevedenia. Na Lenovo NTB ma zase odradza absencia USB 3.0 portu a v danej cenovej hladine asi iba integrovane grafiky. Hmm...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď