IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @566
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Aplikácie, eshop, intranet...

Zefektívnenie práce. Aplikácie na mieru. Webstránky s redakčným systémom. www.zooom.sk

Pozor výhodný OP Lízing

Operatívny Lízing šitý pre Vašu firmu! Oslovte lídra operatívneho lízingu v SR. www.leaseplan.sk

Tablety, klávesnice a iné

Asi najlacnejšie.Záruka i servis. Hľadáme odberateľov, dodavateľov, MLM www.akciacena.sk

Nokia e75??

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
5ceres5
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.11.2010

PríspevokZaslal: So 16.04.11 14:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Čawes, potreboval by som poradiť ohľadne mobilu Nokia e75. Mám v ňom úplne iný software, taktiež na ľavej strane mám len prípojku na USB port, fotoaparát má byť 12mp a fotí ako 2mp a ide nabíjať len cez USB nabíjačku. Tomuto mobilu fakt nechápem, nikde na nete som podobný nevidel, neviete čo to môže byť?? Ďakujem za pomoc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
JakkubXXL
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 16.04.2011

PríspevokZaslal: So 16.04.11 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Skús ho pripojiť na pc a ešte pred tým si stiahni program od nokie tzv. Nokia ovi suite je zadarmo na stiahnutie na stránke od nokie dowloand link: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe Vyskusaj preinstalovat system na mobile prostrednictvom služby v programe na klasicky operacni system od nokie tzv. "SYMBIAN" (ale pri instalacii musiš mať pc stále pripojený na internet a mobil stale k PC. Ak sa ti počas inštalácie no obrazovke mobilu objavý čiernota,logo symbianu tak to nie je nič zlé .)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQSkype
Zaslať odpoveď