|
 | | |
| Autor | Správa |
5ceres5
 Užívateľ
 Založený: 07.11.2010 Príspevky: 8
 | Zaslal: So 16.04.11 14:14 |   |
Čawes, potreboval by som poradiť ohľadne mobilu Nokia e75. Mám v ňom úplne iný software, taktiež na ľavej strane mám len prípojku na USB port, fotoaparát má byť 12mp a fotí ako 2mp a ide nabíjať len cez USB nabíjačku. Tomuto mobilu fakt nechápem, nikde na nete som podobný nevidel, neviete čo to môže byť?? Ďakujem za pomoc |
| |
  |
 |
JakkubXXL
 Užívateľ
 Založený: 16.04.2011 Príspevky: 35 Bydlisko: Prievidza
 | Zaslal: So 16.04.11 17:00 |   |
Skús ho pripojiť na pc a ešte pred tým si stiahni program od nokie tzv. Nokia ovi suite je zadarmo na stiahnutie na stránke od nokie dowloand link: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe Vyskusaj preinstalovat system na mobile prostrednictvom služby v programe na klasicky operacni system od nokie tzv. "SYMBIAN" (ale pri instalacii musiš mať pc stále pripojený na internet a mobil stale k PC. Ak sa ti počas inštalácie no obrazovke mobilu objavý čiernota,logo symbianu tak to nie je nič zlé .)  |
| |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |