IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @566
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Skoncoval som s nadváhou

Schudol som 20 kg, nadobudol som svaly, bez hladovania, s garanciou výsledkov. www.chudnete.sk

Nokia E66 - MAC adresa

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: Po 18.04.11 16:56Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,

potreboval by som od vas radu, resp. navod. Vec je nasledovna. Navstevujem strednu skolu, kde v poslednej dobe spravili zasedne zmeny s wifi pripojenim. Ucitelia sa odvolavaju na to, ze wifi siete funguje na zaklade zapisania mac adresy do routru a tak nacitavaju stranky. Pokial nie je mac adresa daneho zariadenia zapisana v routri, tak to funguje tak, ze sa signal jednoducho najde, ale v okamihu, ked dam nacitavat nejaku stranku, tak nabehne mrtvy bod. Teda tu je jasne, ze router povoluje len pristup znamym mac adresam. Chcem sa preto opytat, ako mam zistit na mobile MAC adresu? Pozeral som uz viac-krat a neviem fakt, tak preto sa obraciam s pomocou na vas. Viem, ze aj mobil takym niecom disponuje, kedze je v nom wifi technologia. Konkretne sa jedna o mobil Nokia E66.

Za odpovede a pomoc vopred dakujem.
S pozdravom Vlado
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Denco1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.11.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: Po 18.04.11 18:24Odpovedať s citátomNávrat hore

*#62209526#
Toto zadaj klávesnicou (prípadne stlač ešte tlačídlo volať) a mala by sa ti zobraziť.
Ak by to nešlo, riešením môže byť, ak máš doma vlastnú sieť (aj s WiFi) - pripojíš sa mobilom na WiFi a potom pozreš logy v tvojom routri. Mal by sa tam nájsť všetky pripojené MAC adresy, čiže aj adresu tvojho mobilu.

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQTwitterZobraziť autorove WWW stránky
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: Po 18.04.11 18:59Odpovedať s citátomNávrat hore

funguje to, ďakujem, veľmi si mi pomohol

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď