IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @561
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Rozárium Kvetoslavov

Kvalitné pozemky s IS 15km od BA ! Stavať môžete okamžite. 49€/m s DPH rozariumkvetoslavov.sk

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

SmokeShop

Online obchod so širokým fajčiarskym sortimentom a poštovné je zdarma. www.smokeshop.sk

NOCTUA NF-R8-1800

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
olsojin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.12.2008

PríspevokZaslal: St 14.10.09 19:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute,potreboval by som vediet ci sa da nejakym bezbolestnym sposobom odstranit vrtulka z tejto Noct.Potrebujem to vediet lebo mi nevyhovuje farba ramika a chcel by som ho strieknut na cierno.Viem ze na niektorych vetrakoch to ide,ale neviem ci aj na tomto.Vdaka za odpovede

http://www.tntrade.sk/noctua-nf-r8-1800_d10526.html

92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature, CPU-AMD Athlon 7750X2BE@3.2Ghz,GPU-NVIDIA GT 240 512 MB,MB-ASUS M3N HD HDMI, RAM-Corsair Dominator 1066Mhz,Zdroj-Enermax Liberty 500 W,HDD Deskstar P7K 500 GB,,Mech. Sony Opt.,Skrinka NZXT Lexa
PS3,Audio-Reciver YAMAHA RX-V620RDS,Repro JAMO,LCD Samsung LE40N71B 101cm.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: Ne 08.11.09 15:58Odpovedať s citátomNávrat hore

na vsetkych to ide, takmer rovnako, treba uvolnit skrutku pod nalepkou ak neni, tak tlacit von, nejako to pojde dat dole, lebo sa to muselo nejako aj zlozit.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď