|
 | | |
| Autor | Správa |
kokosino11
 Užívateľ
 Založený: 18.09.2006 Príspevky: 54 Bydlisko: SR - Brezno
 |
|
  |
 |
Dany
 Užívateľ
 Založený: 23.07.2009 Príspevky: 396 Bydlisko: Košice, Slovenkso
 |
neviem presne ale počul som že zato vyhadzuju ludi pokial budeš na nich veľa zarabať a nie prerábať tak ti vyplatia všetko ale ti daju ban na učet a ty sa už nedostaneš tam ale na sud ich nedaš lebo ti všetko vyplatili |
_________________ Nepočúvam hip-hop pretože mám rád hudbu!!!!
92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu | |
  |
 |
kokosino11
 Užívateľ
 |
môže byť menšie stávkové to asi urobia dosť rýchlo ale také bwin má neskutočné zisky tam by si "chvíľu" pobudol a potom na meno nejakého kamaráta alebo tak... poprípade keby išlo už o tie väčšie sumy z vkladom 1000 euro tak by si už mohol behať po stávkových (nie cez net) a striedať ich keby to fungovalo tak sa tipovať dá |
| |
  |
 |
Ominous
 Užívateľ
 Založený: 23.03.2009 Príspevky: 1484 Bydlisko: Trnava Vek: 24
 | Zaslal: Št 03.12.09 11:49 |   |
Ale NEFUGUJE to...to nie je matematika, ziadna exaktna veda ! Podaval som asi 7 rokov...bilancia moja je ze som asi prriblizne na 0 (pomer vyhry:prehry) mozno mierne v pluse a zavery su ze si mozes planovat co len chces, vzdy je to len o stasti...sam som si robieval statistiky asi 10 europskych lig...proste som to sledoval...na tiketoch som maval rozne kurzy na zapasy aj remizy, proste vsetko....na 50% vzdy nevyjde najmensi kurz! kolkokrat sa mi stalo ze prehral alebo remizoval prvy s poslednym doma! pri kurze 1,10 cizenieco prediktovat je uplnablbost....moj navacsi uspech bol ze mi vysli na jednom tikete dve remizy v NBA , ale tiez mi nevysiel ten tiket kvoli nejakemu sprostemu malemu kurzu 1,3...potom som prestal podavat....teraz uz len rekreacne par krat do roka, nejaku ligu majstrov....a co sa tyka tych ohromnych stavok za 1000 eur - nerob to! ujde ti to kvoli blbosti a budes si trieskat hlavu o stenu, a odtial je uz len krocik ku gamblerstvu, budes v snahe ziskat to spat podavat stale viac a viac na neracionalne stavky, samozrejme nebudes mat peniazetak si budes poziciavat a konecny vysledok bude, ze sa z teba stane troska...(neskutocne zadlzena troska) |
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature" | |
   |
 |
kokosino11
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 03.12.09 12:09 |   |
Ale ja tak netipujem ani si tie štatistky nepočítam a pozeral som tam tipy cca na pol roka už odohrané čo majú v archíve a každý mesiac im ušlo maximálne 5 zápasov z tých 30-tich čo tam mali. Ja som vždy tipoval podľa seba tento rok som začal z 20-timi eurami a za necelé dva mesiace som mal 3000 euro potom som si väčšinu poslal na účet a prestalo sa mi dariť, ale aspoň som kúpil nové okná a dvere na dom... |
| |
  |
 |
cs_skillers
 Užívateľ
 Založený: 15.02.2007 Príspevky: 546 Bydlisko: BA-Okolie
 | Zaslal: Št 03.12.09 19:50 |   |
no tak to si pekne v pluse |
_________________ CPU: 2.4GHz Intel Celeron BOX DDRAM: 1024 MB Doska:VIA P4-400 VGA:GF NX6800 128MB HDD: 80GB DVD-R/RW:BneQ+DVD-R:LG
Zdroj:300W
SONY PCG-XG700K | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |