| Autor | Správa |
ha2
 Užívateľ
 Založený: 21.12.2008 Príspevky: 114
 | Zaslal: St 13.07.11 12:54 |   |
Mam neake moduly ktore v sebe maju "podstranky" pricom ich url je dlhe a zbytocne, chcel som tuto URL dat ako externy link aby ked sa ta "podstranka" zobrazi nemal by som | kód: | | domena/dfdf&dfggs=3&dfdf ... | ale
Lenze to tak nechce brat. Mam namysli ako ked si spravim menu a neakemu modulu/stranke pridelim alias a cezten sa tam potom da ist a ten aj bude zobrazovany namiesto povodneho URL.
Da sa to neako inak? |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: St 13.07.11 20:36 |   |
Z tvojho popisu nie celkom rozumiem, čo chceš dosiahnuť (mám pocit, že chápem, ale nie som si istý).
A z vety "lenže to tak nechce brať" už vôbec neviem, čo tam je za chybu. Alebo máš pocit, že je to dostatočný popis chyby? |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
ha2
 Užívateľ
 | Zaslal: St 13.07.11 23:53 |   |
dobre, mam neaku cas stranky na ktoru sa dostanes s linkom | kód: | | domena.sk/blabla&omg=xxdfg24&dfgdsgdfg |
a chcem sa na tu istu cas stranky dostat linkom | kód: | | domena.sk/abrakadabra |
chcem neakemu linku nastavit alias.
Samozrejme ze sa to nenachadza v ponuke menu v "internal links" hold modul nema 150 ponuk kde vsade sa v nom da klikat. Ak by to tam bolo tak si to strcim do nepublikovaneho menu a nastavim alias. |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Št 14.07.11 20:19 |   |
Ide len o pár url adries, alebo ich je viac? Lebo ak je ich málo, tak cez htaccess môžeš presmerovať stránku domena.sk/abrakadabra na domena.sk/blabla&omg=xxdfg24&dfgdsgdfg. |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
ha2
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 14.07.11 22:12 |   |
no skor mi ide o schovanie skaredej URL ako iba o presmerovanie |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Pi 15.07.11 23:03 |   |
Zle som to napísal, pod presmerovaním som myslel "prepísanie" (mod rewrite). |
    |
 |
ha2
 Užívateľ
 |
Vdaka, presne toto som potreboval.  |
| |
  |
 |
|