|
 | | |
| Autor | Správa |
Cypo
 Užívateľ
 Založený: 01.09.2009 Príspevky: 1
 | Zaslal: Ut 01.09.09 11:57 |   |
Mam taky problem, teraz som si zadovazil novy PC ale nechal staru bednu , na ktorej je predny panel, kablov z neho ide pozehnane, neviem na jake vsemozne cidla, ventilatory, predne USB a co ja viem co, a mam problem, ked sme si to snazili zapojit sami, tak nam PC isiel zapnut cez predny Power gombik no nesvietil ani on ani displej, nechal som si to zapojit ,,odbornikom!,, asi teda a svieti secko pohode aj gombik aj displej, akurad nejde teraz zapnut cez POWER ale iba ked zapnem a vypnem zdroj, lenze to iba pocas dna, ak PC vypnem vecer, a rano idem zapnut stylom , vypnut a zapnut zdroj uz to nejde, neviem preco ale musim vzdy cely vypojit a vypojit tie dva kable co idu do dosky, ked to tam secko zapojim, to je cca minutova zalezitost, tak ked zapnem zdroj tak ide pohode, cez den ked vypnem PC a vypnem a zapnem zdroj tak ide poho, mozno v tom hra rolu teplota neviem, skuste poradit prosim , Dik moc  |
| |
  |
 |
Preston Marlow
 Užívateľ
 Založený: 29.03.2009 Príspevky: 3091 Bydlisko: Banská Bystrica
 | Zaslal: Ut 01.09.09 12:32 |   |
to zapajal bohový odbornik. pozdrav ho. a nezabudni mu povedat, ze nech od skladania pc uteka co najdalej. este, ze robi s 12V. 230 by som mu do ruk nedal. pozri si to v manuale od MB, podla neho sa nemozes pomylit, Konektory POWER, RESET, POWER LED atd tam mas oznacene. prekontroluj podla tohto alebo sem hod presny popis zakladnej dosky. ale lisit sa bude minimom v zapojeni Q-konektora.
 |
_________________ NB ASUS NJ71 core i5, ATI 5730 1GB, 4GB RAM 1066 MHz-načo hrať sračku Medal of Honor,keď môžme hrať Bad Company 2!
monitor: HP LP2475w S-IPS | |
    |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |