IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @550
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Neviem si dat rady...

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ivan.surin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2009

PríspevokZaslal: Št 10.09.09 16:10Odpovedať s citátomNávrat hore

Cus ALL,

mam problem, ktory neviem ako riesit a ani neviem kde mam hladat chybu.

Pocitac sa rozbehne len vtedy ak nie je v sieti dlhsi cas - nabehne windows vsetko pekne funguje. nasledne ked ho dam napr. restartovat alebo vypnut(a opatovne ho hned zapnem) tak sa sprava cudne = v bedni vsetko huci ako ma ale monitor sa sprava ako keby bol PC vypnuty(ziaden signal nejde z MB do monitora). skusal som reset bios, vybrat Li bateriu, rozobral som grafiku(chladenie a vycistenie) a uz neviem ako na to. ak by niekto mal napad rad ho uvitam.
PC: PCChips M848A, AMD 2000XP, 64MB grafika intel, 80GB disk, zdroj 300W(je to stary pc ktory sa snazim rozbehat pre decka)

Velka vdaka,
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Pi 11.09.09 8:56Odpovedať s citátomNávrat hore

skus vymenit zdroj, inac to bude tou srackovou doskou od pcchips

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď