IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @474
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Fólie Creative

Holografické, zrkadlové, karbonové, flourescentné, imitácia kovu. www.creativefilm.sk

Faktúry pre živnostníkov

Nástroj pre malých podnikateľov na faktúry a účtovnú evidenciu (video). www.superfaktura.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan zmierni jej bočné účinnky a očistí Váš organizmus. 100% BIO www.detoxipan.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Nepretrzity upload

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
g0th!c
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.03.2009

PríspevokZaslal: Ut 31.03.09 22:46Odpovedať s citátomNávrat hore

caute,
browsol som toto forum ale to co mam ja som nikde nenasiel...
mam win vista(teraz mi ho robili tak neviem ktory SP)
surfujem si surfujem a zrazu pozeram, prenesene 3Gb, kukal som len stranky...a pozrem statistiku a upload fici 300kb/s...nonstop...vsetko som pozatvaral a nic...pozeram blizsie a firewall vypnuty(predtym nebol ale cital som nejake trojany to dokazu) a eset mi nejde spustit...chyba pri komunikacii s jadrom programu mi to pise...neviete co s tym? clovek sa boji uz aj na net ist...mam totiz 3gecko od orangu a k tomu ze to je nestabilne este mi dosla aj faktura za 130 €...ak nekto vie vo co go mi to sem napiste pls v servise mi tvrdili ze aby nekdo odo mna neco tahal ze to nie je mozne...v pc mam len mp3 a filmy takze nake dolezite udaje nestratim...ale ma to stve..toto all THX
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 31.03.09 23:09Odpovedať s citátomNávrat hore

mas to zabordelovane - odvitir a odspywarit, pripade sformatnut a reinstallnut...

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
g0th!c
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.03.2009

PríspevokZaslal: Ut 31.03.09 23:18Odpovedať s citátomNávrat hore

yaaay, no a zabudol som dodat...toto sa stalo asi 3 dni potom ako mi prisiel PC zo servisu kde mi vymenili vistu za XP...
ale dakujem za kazdy nazor dal som este odznovu a nejak to skusam zachranit...bo zase v servise 100€...vsade zdieraju
Semi999
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.05.2011
Vek: 21

PríspevokZaslal: St 04.05.11 15:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Takýto problém môže nastať po inštalácii Windowsu po stiahnuti z neoficiálnych zdrojov(torrenty ap.) keď dotyčný si urobí v OS backdoors a po inštalácii ma do tvojho pc v podstate neobmedzený prístup takáto vec sa nedá odstrániť odporúčam inštalovať OS vždy z original CD prípadne linux LiveCD mám np
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď