|
 | | |
| Autor | Správa |
marian2527
 Užívateľ
 Založený: 11.04.2008 Príspevky: 2
 |
zdar, mam win xp, starsiu gk nvidia, pri experimente s klonovanim monitorov som vytvoril 2.monitor a asi "sa nastavil" ako primarny, neviem, po restarte mi na ploche nezobrazuje ponuku start, vlastnosti obrazovky sa nezobrazia na ploche, ktoru vidim, ale niekde mimo-vpravo-ako aj vsetky programy (napr. prehravanie)... ked klikam vpravo a trafim sa na nejaku ikonu - aplikacia sa spusti, ale neviem to ovladat. Vie mi niekto poradit ako to vratit spat, ako obnovit povodne nastavenia a pod. ??? |
| |
  |
 |
TricK
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 07.09.2007 Príspevky: 856
 |
Ak máš nejakú inú grafickú kartu po ruke strč ju tam a odinštaluj staré ovládače potom ju vytiahneš a dáš tam tú starú a nainštaluješ nanovo ovládače. |
| |
  |
 |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 | Zaslal: Pi 11.04.08 12:09 |   |
Stačí F8 pri štarte - núdzový režim alebo režim VGA ,ak máš dva monitory, jeden vytiahni a malo by to nabehnúť normálne |
| |
  |
 |
marian2527
 Užívateľ
 Založený: 11.04.2008 Príspevky: 2
 | Zaslal: Pi 11.04.08 15:50 |   |
| prandof napísal: | Stačí F8 pri štarte - núdzový režim alebo režim VGA ,ak máš dva monitory, jeden vytiahni a malo by to nabehnúť normálne |
F8+reistal.gfk pomohlo, DAKUJEM |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |