| Autor | Správa |
Intelman
 Čestný člen
 Založený: 30.09.2005 Príspevky: 2943 Bydlisko: Socket 478
 | Zaslal: Ut 18.04.06 18:22 |   |
| jaffar napísal: | hm...je to dost zvlastne...zmenil som rozlisenie...uplne jedno na ake ale kazde vyssie nez 1024x768 malo efekt len ten ze som videl vyrez z obrazu o rozliseni (asi) 1024x768..ked som chcel nastavit obraz tak som zistil ze to tam proste nie je...jednoducho mi to ukaze vzdy len vyrez..predtym to nerobilo..v com moze byt chyba?  |
Imho v obnovovací frekvenci. |
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder
"Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo... | |
  |
 |
jaffar
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2005 Príspevky: 722 Bydlisko: blawa ne?
 | Zaslal: Ut 18.04.06 20:03 |   |
imho ne....skusil som to na 60hz ale blblo to aj tak... |
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... | |
      |
 |
jaffar
 Užívateľ
 Založený: 12.10.2005 Príspevky: 722 Bydlisko: blawa ne?
 |
Obnovim temu.
Celý čas bol vo widlách neostrý obraz, v rohoch nečitateľný aj na 1024*768 na 100Hz. Vyššie úplne nepozerateľné.
Teraz som nahodil Ubuntu. Default 1280*1024 na 85Hz je ostrejší ako vo widlách . Može mi to niekto vysvetlit? |
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... | |
      |
 |
martinrenaul
 Užívateľ
 Založený: 06.07.2007 Príspevky: 1
 | Zaslal: Pi 06.07.07 11:28 |   |
Ja mam na druhom slabsom pc gforce mx 400 a rozmazava obras na vs. monitoroch a ja si myslim ze je to chyba grafiky |
_________________ intel d865perl, intel p4 2x2,4 ghz hypertreading, geforce fx5500 128mb,dvd ram lg, ram 2x512mb, hdd 2x 80gb, lcd lg 1919s. | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|