IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @543
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Stavte na víťaza

Servery Cisco UCS prekonali 45 rekordov za dva roky www.ucsservery.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Ste administrátorom?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

Nový detský krém

UVA/UVB filtre, extra vodeodolný. Chraňte Vaše deti pred slnkom! Nivea.sk

neostry obraz aoc 9k+

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Intelman
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 30.09.2005

PríspevokZaslal: Ut 18.04.06 18:22Odpovedať s citátomNávrat hore

jaffar napísal:
hm...je to dost zvlastne...zmenil som rozlisenie...uplne jedno na ake ale kazde vyssie nez 1024x768 malo efekt len ten ze som videl vyrez z obrazu o rozliseni (asi) 1024x768..ked som chcel nastavit obraz tak som zistil ze to tam proste nie je...jednoducho mi to ukaze vzdy len vyrez..predtym to nerobilo..v com moze byt chyba?

Imho v obnovovací frekvenci.

jaffar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: Ut 18.04.06 20:03Odpovedať s citátomNávrat hore

imho ne....skusil som to na 60hz ale blblo to aj tak...

Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNYahooAOL
jaffar
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.10.2005

PríspevokZaslal: So 02.12.06 9:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Obnovim temu.
Celý čas bol vo widlách neostrý obraz, v rohoch nečitateľný aj na 1024*768 na 100Hz. Vyššie úplne nepozerateľné.
Teraz som nahodil Ubuntu. Default 1280*1024 na 85Hz je ostrejší ako vo widlách . Može mi to niekto vysvetlit?

Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNYahooAOL
martinrenaul
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 06.07.07 11:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja mam na druhom slabsom pc gforce mx 400 a rozmazava obras na vs. monitoroch a ja si myslim ze je to chyba grafiky

Zaslať odpoveď