IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @470
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SGH s.r.o. Žeriavová technika

Žeriavová technika, náhradné diely pre mostové žeriavy www.sgh.sk

Robíte účtovníctvo pre firmy?

Získajte najnovšie informácie o daniach práve, účtovníctve a mzdách. www.daneauctovnictvo.sk

Veľký výber prepraviek

Skladovacie systémy pre Váš sklad, prepravky, kovový nábytok, regály, stoly www.regaz.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Stavebný materiál Porfix

Materiál pre váš nový dom. Unikátne stavebné výrobky Porfix. www.Porfix.sk

nenaskoci obraz

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Ltblue
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.07.2010

PríspevokZaslal: St 01.02.12 20:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, mam taky problem s pc... Dostal som prednedavnom pc, bol na vyhodenie tak som si ho vzal nieje to bohvieco ale isiel bezchybicky... Prehadzoval som komponenty do inej bedne kedze tamta bola prasknuta... Po prepojeni som zapol a pocitac uz nejde... Som si takmer na 1oo percent isty ze som zapojil vsetko spravne no clovek nikdy nevie.... Pocitac rozbehne vsetko nabehne vsetko sa rozpohybuje az na displej ten nejde... Ak ho odpojim kontrolka nanom sa rozvieti na zeleno a napise no signal proste displej funguje, potom co ho napojim do pc kontrolka prepne na orandzovo a vypne obraz... Podobny problem som mal davno ked som daval nove ramky no teraz som nove nedaval nic...graficka je integrovana...neviem cim to je ale pocitac pred prehodenim komponentov isiel v poriadku...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
stanospeed
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 15.08.2011

PríspevokZaslal: Št 02.02.12 12:03Odpovedať s citátomNávrat hore

napis co si vymienal

PSU:CORSAIR CX600 V2
MB:P8P67-M PRO B3 Revison
Case:CoolerMaster Elite 430 Black Edition
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
pista555zk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 08.03.2012
Vek: 5

PríspevokZaslal: Št 08.03.12 21:33Odpovedať s citátomNávrat hore

a co hovori kontrolka HDD??? skus sa chovat akokeby obraz isiel ak nebudes pocut logo W tak to bude v motherboarde
na zapnutie biosu ti staci len samotna doska a pccko by islo aj bez grafiky {apon bios} takze to bude v doske

skus vybrat baterku a az to nepomoze tak... {ak mas niakeho znameho nech sa ti pozrie ci mas vsetko dobre zapojene kazdy kabel je dolezity} ...tak si mozes akurat kupit novu dosku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď