IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @468
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Stavebný materiál Porfix

Skvelé tepelne izolačné vlastnosti stavebných materiálov Porfix! www.Porfix.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Nenačíta webovú stránku

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
EnginER
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2011

PríspevokZaslal: Pi 21.10.11 16:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobrý deň,

Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť s mojím problémom.
Takže, premazával som si počítač a nechtiac som vymazal asi aj nejakú vec, ktorá mi chýba na prehliadavanie internetu, neviem či je taká možnosť vlastne ale toto si myslím ja. (kôš som vysypal)
Skúšal som všetko možné ale nič, aj som internetové prehliadače preinštaloval ale nič. Je možné, že to spôsobil aj antivýrusový program, ktorý som si nainštaloval (Microsoft Security Esentials). Neviem, skúšal som aj bránu firewall vypnúť no nepomohlo. Možno som nič nevymazal možno treba len niečo nastaviť. Ďakujem za pomoc vopred.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ramaya
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.02.2010

PríspevokZaslal: Ne 06.11.11 0:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Nainštaluj Adobe Flash Player pre tvoju verziu Windows a pre tvoju verziu prehliadača
http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

CPU: Intel Q9650 3.0GHz + Noctua NH-D14 MB: ASUS P5Q Deluxe RAM: DDR2 4GB (2x2gb) Zeppelin 800Mhz CL5 VGA: Gigabyte GTX560 1gb HDD: 40gb SSD Intel X25-V + 320gb Western Digital RE3 WD3202ABYS (v boxe Silentmaxx)PSU: Seasonic X-760 Gold Case: Thermaltake Armor VA8003BWS (2xNoctua NF-S12B-ULN intake + 1xNoctua NF-S12B-ULN a 2xNoctua NF-B9 outtakeRegulátory otáčok: Cooltek Fan Controller LSK435B + PCWDVD-RW: Samsung SH-S223F Satelitná karta: Skystar2 rev.2.3 + programátor smart kariet PHOENIX (serial port) + dekódovacia karta CSLink (cryptoworks) Monitor: 24´Samsung SyncMaster 2433BW (1920x1200) Klávesnica: Chicony KB-9885 Myš: Benq M800-C9G
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: Ne 06.11.11 0:52Odpovedať s citátomNávrat hore

otvoris prehliadac, napises adresu, stlacis enter a co dalej?

vobec nenacita? dostavas nejaku chybovu hlasku? inde internet funguje? napr aktualizacie MS, alebo MSE?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Ne 06.11.11 2:01Odpovedať s citátomNávrat hore

ramaya napísal:
Nainštaluj Adobe Flash Player pre tvoju verziu Windows a pre tvoju verziu prehliadača
http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

Hej, som si istý, že toto vyrieši problém neotvárania webových stránok

EnginER, budeš musieť byť naozaj konkrétnejší...
ramaya
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.02.2010

PríspevokZaslal: Ne 06.11.11 12:28Odpovedať s citátomNávrat hore

@walther - máš pravdu poriadne som si to neprečítal o čo tam vlastne ide Noc má svoju moc
------------------------------------------------------------------------------------------------
Možno , že je to len klasický problém s pripojením a nechce ho pripojiť na internet. Preinštaloval si ovládače od sieťovej karty alebo dosky ak to máš pokope ? Poprípade ho treba znova nakonfigurovať , záleží akého máš providera.

1. Nechce ti vôbec ani len spustiť žiadny prehliadač

alebo

2. Prehliadač spustí otvorí stránku ale nič sa nezobrazí ( napíš čo ti vypisuje )

CPU: Intel Q9650 3.0GHz + Noctua NH-D14 MB: ASUS P5Q Deluxe RAM: DDR2 4GB (2x2gb) Zeppelin 800Mhz CL5 VGA: Gigabyte GTX560 1gb HDD: 40gb SSD Intel X25-V + 320gb Western Digital RE3 WD3202ABYS (v boxe Silentmaxx)PSU: Seasonic X-760 Gold Case: Thermaltake Armor VA8003BWS (2xNoctua NF-S12B-ULN intake + 1xNoctua NF-S12B-ULN a 2xNoctua NF-B9 outtakeRegulátory otáčok: Cooltek Fan Controller LSK435B + PCWDVD-RW: Samsung SH-S223F Satelitná karta: Skystar2 rev.2.3 + programátor smart kariet PHOENIX (serial port) + dekódovacia karta CSLink (cryptoworks) Monitor: 24´Samsung SyncMaster 2433BW (1920x1200) Klávesnica: Chicony KB-9885 Myš: Benq M800-C9G
Zaslať odpoveď