|
 | | |
| Autor | Správa |
prandof
 Skúsený užívateľ
 Založený: 27.12.2007 Príspevky: 5468 Bydlisko: Opičí ostrov, okres LV
 |
| snake2 napísal: | nespominam si , ze by som sa takto vyjadril
|
Nie ?
| snake2 napísal: | | . Myslim si vsak, ze pripadny virus , ktory sposobil pravdepodobne vypadok BIOSU, to mohol spravit znova .. |
| snake2 napísal: | | hm, ja si myslim , ze ten virus je niekde sadnuty na disku ( pusta sa pri starte winu, co na nom je nainstalovany, lebo ten disk mavam aj v inom pc ako 2nd disk ) a odtial maze bios, .. |
Tie RAM si skúšal ako som písal ? |
| |
  |
 |
vipah
 Užívateľ
 Založený: 30.10.2008 Príspevky: 3
 |
Skúsil by som odpojiť všetko čo sa dá to znamená:DVDRW,HDD,FLOPPY.LAN kabel,USB,Všetky konektory nechaj len PWR soft
Vytiahnem zdrojový kábel,Vyberiem 3V bateriu z dosky vytiahnem Zdrojový konektor z dosky.
stlačím zapnutie pc podržím.vrátim bateriu naspäť vrátim 20 pin konektor do dosky ,pripojím zdrojový kábel skusim zapnúť.
Mal si vybratý bios?? Ak ano skús ho vybrať znova očisti vývody vlož ho znova na svoje miesto
Skús len jednu pamäť ako ti radili chalani vyššie.Tiež jej očisti kontakty vyfúkaj slot pre RAM.Skontroluj či máš ventilátor CPU zapojený vo FAN CPU
Flashnul si tam fakt správny bios???Ono u MSI je to trošku mýlivé tie ich dosky majú dosť podobné označenia.(ja som riešil raz K8N neoV-2 bola tam zlá verzia biosu doska raz šla raz nie bol tam bios K8N NEO platinum)šlo to ale zaplo sa to každý desiatý krát
pošli mi ten bios čo si tam nahral (súbor pozriem do neho) či je fakt pre tvoju dosku
fofino@seznam.cz |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |