IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @464
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chcete darček pre svoje dieťa

Odpovedzte na otázky a vyhrajte! LEGO duplo 2 krát deňne do konca mesiaca www.duplo.lego.com

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

NIVEA proti celulitíde

Rad Q10 plus pre viditeľne pevnú a hladkú pokožku už za dva týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

nemam pristup k dokumentom

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
frankieG
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.12.2007

PríspevokZaslal: Št 02.10.08 14:37Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim.. preinstaloval som windows.. dokumenty som mal na Decku takze som ich nezalohoval, ani nic s nimi nerobil.. po preinstalaci winu som chcel ist do dokumentov novypisalo mi hlasku: D"/Dokumenty neni pristupny. Pristup bol odopreny.
Skusal som to skopirovat na Cecku pomocou konzoly, no to tiez nejde.. Skusal som sa hodit do nudzoveho rezimu, lenze po stlaceni F8 sa ma len spytalo z kade chcem nabootovat system.. tak som ho nabootoval a siel normalne.. btw, neviete ako spustit nudzovy? btw mam maticu ASUS M2V-MX..
Ale hlavna otazka je: ako sa dostanem k mojijm drahocennym dokumentom?

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Št 02.10.08 14:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Nudzovy system spustis rovnako, ako na kazdom inom windowse...cez F8.
K dokumentom sa dostanes tak, ze si preberies vlastnictvo danych adresarov. Hladaj na google, alebo na fore, riesi sa to dost casto.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
frankieG
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 02.10.08 16:30Odpovedať s citátomNávrat hore

nasiel som toto:

kód:
Ked sa chcete dostat do nejakej zlozky, do ktorej nemate pristup koli preinstalovaniu winu, alebo uz z ineho dovodu, tak postupujte podla bodov..

1.Tento pocitac>nastroje(horna lista)>moznosti zlozky>zobrazenie>pouzit jednoduche zdielanie (odfajknut)>OK
2. Preklikas sa az k suborom (zlozke) kam sa chces dostat, kliknes nanu pravym tlacitkom >vlastnosti >zabezpecenie> pridat> everyone> a povolis mu vsetko.
3. Odstran uzivatela s divnym nazvom (kopec cisel)
4. OK (potvrdis) a uz sa tam mozes dostat.
5. Konecne mas pristup k zlozke a jej suborom, ku ktorym si nemal pristup, tak si tam mozes robit co chces
6. ked si nastavis usera everyone vsade kam chces, tak zase zafajkni zjednodusene zdielanie suborov

no ja v moznosti zlozky nemam ziadnu moznost "pouzit jednoduche zdielanie"

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 02.10.08 21:32Odpovedať s citátomNávrat hore

ohohohooo, som genius.. nakoniec sa mi podarilo dostat do nuzoveho rezimu a nastavit si tam prava.. (nepoteboval som nastavovat tee veci v moznosti zlozky..)

Zaslať odpoveď