|
 | | |
| Autor | Správa |
arzen
 Užívateľ
 Založený: 13.10.2011 Príspevky: 14 Bydlisko: Sobrance Vek: 16
 | Zaslal: Po 06.02.12 13:01 |   |
ahoj, mám taký problém, že keď stlačím alt+g tak mi to nenapíše pravú hranatú zátvorku ale otvorí google chrome. začal som sa venovať programovaniu a dosť ma to otravuje keď sa nedá jednoducho napísať tak potrebný znak ale musím to kopírovať z mapy znakov. Ľavá hranatá zátvorka v pohode ale pravá...
skúšal som už vypnúť klávesovú skratku tak, že som pravym tlačitko myši klikol na ikonu google chrome dal vlastnosti a zmenil skratku z alt+g na alt+i potom som ešte aj skratku celkom zrušil ale problém to nevyriešilo...  |
| |
   |
 |
Ominous
 Užívateľ
 Založený: 23.03.2009 Príspevky: 1484 Bydlisko: Trnava Vek: 24
 | Zaslal: Po 06.02.12 14:58 |   |
ctrl+alt+g nefunguje ? |
_________________ "92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature" | |
   |
 |
arzen
 Užívateľ
 Založený: 13.10.2011 Príspevky: 14 Bydlisko: Sobrance Vek: 16
 | Zaslal: Po 06.02.12 15:16 |   |
ej, veru nefunguje, je to toto iste... |
| |
   |
 |
scd
 Užívateľ
 Založený: 04.04.2009 Príspevky: 56
 | Zaslal: Pi 10.02.12 11:15 |   |
skus ju zmenit a potom restartovat pocitac, ono to pri niektorych skratkach blbne.
Ja som raz nechtiac nastavil klavesovu skratku "+" na notepad a tiez to neslo zrusit. Musel som ju najprv zmenit na inu specifickejsiu napr. ctrl+shift+N, restartovat pociac a potom vypnut tu skratku uplne. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |