IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @457
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SENSIT s.r.o.

Výroba odporových snímačov teploty Pt100, Pt500, Pt1000, T1, Ni1000, NTC... www.sensit.cz

Nové šampóny pre deti

Už žiadne slzičky s Natural Kids. Hrajte s Garníčkami o skvelé ceny. www.garnickovia.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Tablet PC "7 "

Tablet 7"Android, rozš.o klávesnicu Najnižšia cena, len 68 E, limit.množstvo www.akciacena.sk

Nejde plna rychlost

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
44mato44
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.08.2010

PríspevokZaslal: Pi 06.01.12 22:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Ma doma internet od UPC 50/5.Mam pripojene dva notebooky cez wifi ked na stranke speedtest.net nameram aj plnu rychlost.Ale ked meram rychlost na pc tak download namera len 19Mbps ale na NB v cez wifi spohode aj 50Mbps.
Neviem v čom moze byt problem trva to uz tyzden predtym som aj na pc nameral plnu rychlost a teraz nie.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
eMp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.11.2011

PríspevokZaslal: So 07.01.12 1:25Odpovedať s citátomNávrat hore

UPC nieje ADSL. 50Mbit je iba maximalna teoreticka rychlost. Cely cas ti to vpohode moze ist 2Mbit a bude to v poriadku.
Ak ti teda na PC uz neukazuje (na notase ano) taku rychlost, tak by som hladal pricinu v malware ci nejakom vire alebo ti bezi nejaky program co komunikuje cez net a preto je meranie ine.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2011
Vek: 99

PríspevokZaslal: St 11.01.12 11:34Odpovedať s citátomNávrat hore

Pri UPC je toto uplna normalka....ich internet poriadne nejde, oni ponukaju sice velke napisy na reklamach a rozpravkove rychlosti, ale realita je vo vela pripadoch ina

Cpu: AMD Sempron 2800+ (1,6 GHz) VGA: nVidia GeForce 5700FX 256MB RAM: 1 GB ADATA SDRAM PSU: No-name 300 W Monitor: Viewsmart 17" CRT farebný monitor Case: Biela Keyboard: HP nejaká zažltnutá Mouse: Genius NetScroll (na sériový port) OS: Windows XP SP2
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 11.01.12 11:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Winvik čo trepeš prosím ťa za sprostosti? Píše, že na notebooku mu to ide plnou rýchlosťou! Čítaš vôbec?

44mato44, ako máš pripojený PC? Káblom či wifi?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Winvik
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.06.2011
Vek: 99

PríspevokZaslal: St 11.01.12 15:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Ale u UPC sa moze stat, ze aj ked to meranie na PC robil hoci o 5 minut neskor, tak rychlost kolisala a test nebol presny, nech to skusi zmerat viackrat a overit presnost. Preskusaj aj viac meracov rychlosti

Ja mam napriklad internet 10 Mbit Orange, teraz mam meranie taketo:

No bezprostredne po tomto merani som spravil iny test:

Proste rychlost internetu kolise

Cpu: AMD Sempron 2800+ (1,6 GHz) VGA: nVidia GeForce 5700FX 256MB RAM: 1 GB ADATA SDRAM PSU: No-name 300 W Monitor: Viewsmart 17" CRT farebný monitor Case: Biela Keyboard: HP nejaká zažltnutá Mouse: Genius NetScroll (na sériový port) OS: Windows XP SP2
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkype
44mato44
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 31.08.2010

PríspevokZaslal: St 11.01.12 21:25Odpovedať s citátomNávrat hore

PC mam pripojeny kablom
Pred včerom som odinstaloval eset a nainstaloval som aviru free a este malwarebytes prevetral som komp našlo to 5 trojskych konov ktore som odstranil teraz rychlo ide na pc takto

Už by to malo byť v poriadku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď