| Autor | Správa |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: Pi 07.03.08 11:47 |   |
1.) cela vista dnes este stoji za jedno velke neskutocne , ale to je teraz vedlajsie. aj pre mna je inak novinka, ze by office potreboval framework 3.. mozno aj pre to, lebo ja pouzivam radsej openoffice, ktory je tak 100x lepsi a zadarmo. nerozumiem preco si dnes vobec ludia ece office kupuju...
2.) to si potom sikovny ak sa ti od soboty podarilo takto pokazit cely system ak sa ti tam nic nezobrazuje, tak neverim ze si "nerobil ziadne vazne zmeny". minimalne si nevedomky daco pekne posral...
3.) a ludia na fore budu pisat, ze je vista dnes privetivejsia k pouzivatelom oproti xpckam  |
| |
  |
 |
Flety
 Užívateľ
 Založený: 26.11.2006 Príspevky: 4109 Bydlisko: HE(Humenne) - KE Vek: 18
 | Zaslal: Pi 07.03.08 11:58 |   |
heh no ono sa to uplne divna sprava uz od soboty vkuse sa mi nejako seru ovladace od grafiky, ked pozriem do aktualizacii tak mi tam pise ze ich mam 0 nainstalovanych a pritom pri kazdom spusteni mi pol minuty pise ze sa konfihuruju aktalizace, obcas sa dozviem ze je nelegalna, ked pritom som ju videl zabalenu v origo krabicke a zaplatil som za nu obcas sa mi len tak vypne aero, skusim obnovu systemu, len by ma zaujimalo ci o nic nepridem co mam teraz nahodene(subory, programy,dokumenty, nastavenia[aspon zakladne]) |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
Horalka
 Užívateľ
 Založený: 24.03.2007 Príspevky: 4099 Bydlisko: MI
 | Zaslal: Pi 07.03.08 12:06 |   |
Zalohuj si veci a preinstaluj Vistu.. Taketo hrabanie v nej uz nema vyznam. A ked to bude stale blbnut, to asi fakt bude uz len v nekompatibilite ovladacov a tvojho HW. (Alebo este zle vylisovane DVD Visty - ale to je somarina ) |
_________________ AMD Phenom II X4 955 BE C3 / ASUS M5A97 PRO / Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1333MHz CL7 / Gigabyte GV-R685OC-1GD 1GB GDDR5 Windforce 2X / WDC WD1600AAJS Caviar Blue 7200rpm SATA / Samsung EcoGreen F3 HD105SI 1TB SATA / ASUS 1814BLT / Fortron 400W PFC FSP400-60GLN
Mobil: Samsung Nexus S i9023 | |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 07.03.08 12:08 |   |
si s vistou ece dlhooo budes takto uzivat po case si vnimnes (ak sa to uz nestalo), ze ma neskutocne dlhe spracovavanie disku po vypnuti narocnejsej aplikacie/hry, uvidis ako je velmi kompatibilna s programami (kludne aj dnesnymi) atd.. dalo by sa pokracovat vo vypise "noviniek" ece dlho mimoto, ked som bol u kamosa co ma nahodenu vistu ultimate (origos) a ma dslko s rychlostou 1700kb/s a chcel som mu nahodit aktualizacie, museli sme cakat nake 2-3 minuty kym system dokazal oznamit, ze ziadne nove aktualizacie nenasiel...... (ma cerstvo kupene pc, takze rychlostou pocitaca to asi nebolo)
inak kde si kupoval ? to si inak dobry, ked si v 14-tich mozes dovolit 14-tisicovy system, pricom ja pracujuci si ju dovolit teraz nemozem... |
| |
  |
 |
Flety
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 07.03.08 12:13 |   |
no pc som si skladal a bral som veci z alzy vistu som bral myslim z datacompu(uz sa neapmetam:D kamarat mi to kupoval) a mna zivia rodicia cize ja si peniaze odkladam len na pc resp. som si odkladal a ked som sporil 4roky pricom som posledne 2roky pisal clanky a zarabal ako sa dalo tak to nieje velky problem inak ja viem ze teraz ma mnozstvo problemov ta vista aj som to vedel ale som necakal az take hlupe problemy |
_________________ Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5K CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 5-5-5-12 GPU: Saphire ATi Radeon HD5850 Toxic HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: Fortron Epsilon 700W LCD: LG L226W 1680x1050 2ms | |
       |
 |
walther
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 07.03.08 12:20 |   |
jak vravim, coskoro si zacnes vsimat viac problemov, s ktorymi si sa pri xp nemal sancu stretnut (mozno na zaciatku kym nebol ziaden service pack atd). ak si mal stare xpcko, tak si mohol s kupou podla mna este kludne pockat aj pol roka a nic by ti neubehlo. vista okrem dx10(jak tu dakde pisal mir), ktory aj tak pouziva tak 20-30 hier (aj to nie uplne), neprinasa nic take zasadne pre bezneho uzivatela, aby vobec mal uvazovat nad jej pouzivanim...zatial prinasa len viac problemov jak si si sam vsimol  |
| |
  |
 |
shiro
 Skúsený užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 9655
 | Zaslal: Pi 07.03.08 14:12 |   |
Mariachi - vidno ze si Vistu videl maximalne z vlaku, a tudiz kydas na nu z principu, a preto, ze si podobne kydy pocul od podobnych lam jak si ty...
Za to, ze si neschopny Vistu pouzivat nemusis na nu kydat...nezabudaj ze 90% vsetkych chyb pocitacov ma povod medzi stolickou a klavesnicou.
Proste si jak verklik, co dakde pocul ze Vista je shit a teraz to vsade vykrikujes...si uz trapny s tym. XPcka boli podobny paskvil na zaciatku, ale samozrejme to ti uz jaksi unika....porovnavas neporovnatelne...6 rokov odladovany OS s jednorocnym OS, ktory ma kopu novych veci (a aj novych chyb ako vsetko nove)...fakt trapne. Sa zobudis za 6r ked budu na vistu dva SP akopa zaplat jak na XP.
Office nijaky NET 3.0 nepotrebuje, verzie 2003 aj 2007 mi na nej slapu OK. V zivote to po mne nepytalo instalacku nicoho...tam bude nejaky iny problem. |
_________________ AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1 | |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 07.03.08 16:18 |   |
podobne veci si laskavo nechaj nabuduce pre seba. vistu som pouzival mesiac, stacilo mi. ten system nie je zatial vhodny pre nikoho (dobre, mozno pre takych zadubencov jak si ty mozno). jasne, ked budu zaplaty, mozno to bude lepsie, ale hovorim o TERAJSOM stave visty. pisal som to tu uz asi v desiatich topicoch a vsade sa okolo toho ztrhne IDENTICKA debata. mir, whistler a dalsi ti potvrdia ze mam v tom pravdu, tak nerozumiem co tu trepes za kecy. do prace kupujeme pocitace s vistou (kvoli par dohodam s istymi firmami, to je jedno preco), ale akonahle maju ist ludom, vzdy cele pc musime preinstalovat a nahodit tam xp.. preco myslis ? lebo my administratori v nasej firme sme neschopni a nikdy sme nevideli vistu ? kazdy z nas si ten system mal moznost vyskusat. nikdy som nepovedal krive slovo na vistu, kym som ju sam nevyskusal (a to teda nebolo jednodnove skusanie, testoval som na tom vsetko od zvuku, cez hry, filmy atd)!
a ano, s xp to bolo pri vydani velmi podobne. nehadam sa o tom, ze neskor bude vista mozno rovnako/mozno aj viac oblubena ako xp, ale teraz proste nie. stale ma problemy ci to xces vidiet, alebo nie. tymto koncim svoje vyjadrovanie sa k viste v tomto topicu, ktory ma riesit DRAKOVE problemy s vistou, ne spor vista vs xp...
a ano, opakujem sa jak verklik, pretoze daktorych demencia na tomto fore ma uz udivuje. napisem jednu vec, potom je o tom 5 stran totalnych hluposti, a napokon sa aj tak zhodnu, ze som mal vo vacsine pravdu... a takto v kazdom druhom topicu, ale nikto si neni schopny priznat ze mam pravdu |
| |
  |
 |
shiro
 Skúsený užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 9655
 | Zaslal: Pi 07.03.08 16:56 |   |
Ano pan mudry a teraz tu o popoluske . Vistu mam takmer rok a pouzivam ju denno denne, takze nepis vylevy a neposudzuj system po skusani trvajucom ubohy jeden mesiac a este bohvie kedy. Urcite hned jak vysla, ked na nej este niektore veci poriadne nefungovali, co uznavam. Niesom sice adminom, ale zivim sa servisom pc takze netliacham len tak pre nic za nic.
Co sa tyka vztahu ludia + vista, tak vacsina problemov prameni z neochoty ludi ucit sa nove veci + su navyknuti na XP. Ano, Vista ma par problemov, lenze vsetky svoje nazory pises tak, ako keby XP bol ten najdokonalejsi OS....a pritom ta na nom tiez moze stretnut BSOD, alebo chybova hlaska.
Na viste sa bezne hram, pracujem v office, prezeram web a milion dalsich veci a ak aj nieco nejde, tak je to aj tak podobne ako v XP...tam tiez kadeco nefunguje. Spravu RAM ma neporovnatelne lepsiu, a na novych strojoch aj bezi rychlejsie. Ovsem niekedy dlho startuje, ale to aj XPcko robilo ked vyslo (na vtedajsich PC). Po instale SP1 sa zrychlili diskove operacie, takze ho mozem oznacit ako prinosny.
Nech si kto chce co chce mysli, nemam s Vistou zle skusenosti, ktore by ma prinutili ju odpalit z PC. Vsetko sa da vyriesit len treba kus pohladat, takisto ako ked riesis nejaky problem s XP.
Inak uz sme dobre OT, v diskusii mozeme pokracovat v topicu o Viste... |
_________________ AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1 | |
  |
 |
Flety
 Užívateľ
 | Zaslal: Pi 07.03.08 17:40 |   |
shiro ja mam vistu necely tyzden a je to o hovne proste sama chyba polovicka veci je prazdna kde mali byt nejake hovadiny robi totalne sprostosti a proste neda sa na nej pracovat, neviem preco mi nejde nainstall office ale vypisalo mi chybu 1935 a ked som pozrel na net tak mi prva stranka( http://www.technipages.com/error-1935-when-installing-office-2007.html ) povedala ze mam urobit nieco s net fx ale ked som pozrel do vsetkych programov tak tam nebol tak som ho isiel nainstalovat a zistil som ze mi chyba zase dalsia cast systemu tak by ma zaujimalo co mam urobit aby mi islo nainstalovat ten office 07 pretoze ho surne potrebujem.... |
       |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|