|
 | | |
| Autor | Správa |
Blackshadow
 Užívateľ
 Založený: 09.09.2007 Príspevky: 3159 Bydlisko: Nové Zámky
 | Zaslal: Št 17.01.08 20:18 |   |
no, po tom, ako som zas chvilu pobudol na XP som presiel naspat na linux.. presne Linux Mint .. je to vlastne ubuntu, len trosku inak vyzera.. a stale problem so zvukom.. vsetko co tu radite som skusal a nic.... |
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď | |
   |
 |
mariani123
 Užívateľ
 Založený: 12.06.2008 Príspevky: 1
 | Zaslal: Št 12.06.08 16:54 |   |
Mal som ten istý problem
1. právý klik na ikonu ovládanie hlasitosti na paneli
2. klik na otvoriť ovládanie hlasitosti
3. v tretej záložke prepinače alebo (switches angl.) zrušiť fajku na digital output jack !!!
A teraz už ide čisto bez šumu. |
| |
  |
 |
k3tch
 Užívateľ
 Založený: 08.06.2008 Príspevky: 39
 | Zaslal: Št 12.06.08 19:50 |   |
| manager666 napísal: | Aj ja mam maly problemik so zvukom. Vzdy,ked na mojom notebooku dam do zeleneho vstupu sluchadla, tak zvuk v nich ide,ale ide aj v reprakoch vstavanych v notebooku. Ako vyriesit to,aby v nich uz nesiel?
vdaka za odpovede |
mne robi to iste na notebooku. riesim to tak ze dam do konzoly prikaz
a front microphone dam na najmenej. potom idu iba sluchladla. ale inak je to uplne bezne.
| s.t.a.l.k.e.r. napísal: | pise mi:
alsamixer: function snd_ctl_open failed for default: no such device
Znamena ze mi to nepodporuje zvukovu kartu?
kde mozem zistit aku mam zvukovu kartu(dal som system-predvolby-info o hardvery ale nenasiel som tam nic ako sound card) |
svoju zvukovku zistis v dmesg(prikaz dmesg). a skus spustit zvuk ako root. moze byt problem aj v tom ze nemas prava na spustenie niektorych zariadeni. vyriesis to tak ze sa pridas do skupiny 'audio'. |
_________________ XMPP(Jabber): k3tch@xmpp.sk
No money? No Credit? Eat shit! | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |