IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @541
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

SENSIT s.r.o.

Výroba odporových snímačov teploty Pt100, Pt500, Pt1000, T1, Ni1000, NTC... www.sensit.cz

Jidé Slovakia Pezinok - krby

Krbové vložky, krbové kachle, piecky od rôznych firiem - výpredaj skladu www.topkrby.sk

OPIS Engineering, s.r.o

Ventilátory Nidec, Oriental motor vhodné do počítačov a domácich spotrebičov. www.opis.sk

Lacná registrácia domén

.sk , .cz , .eu a ďalších 50 koncoviek. Rýchla registrácia za skvelé ceny. www.exohosting.sk

Hypotéka 4,3% pre každého

Bez poplatku za poskytnutie úveru. Poistenie nehnuteľnosti zdarma. www.unicreditbank.sk

Nejde mi Arctic F12 PWM

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Filips
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 20:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám problém s týmto ventilátorom. Dnes som ho rozbalil zapol len tak skúšobne a normálne sa zapol tak som si povedal že ho idem namontovať ale potom sa už nekrútil. Môže sa krúťiť nieje nijak mechanicky zaseknutý. Zvláštne je že keď zapnem iný ventilátor do toho druhého 4 pinu ktorý ide už z neho normálne sa krúti(ale iba ten ktorý som tam zapol). Neviem si s tým dať rady. ďakujem za pomoc

CPU: Intel Core i5 2500 3,3 GHz MB: Gigabyte P67-UD4-B3 VGA: ASUS Nvidia 460GTX Direct cu RAM: Kingston Hyber X 4GB (2+2 kit, CL7, 1333MHz) HDD:WD Caviar Black 1 TB HDD, SATA-III 6Gb/s, 7200RPM, 64MB cache PSU: Fortron 550W 80 Plus bronze CASE: Thermaltake V3 Black Edition
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 21:05Odpovedať s citátomNávrat hore

ked si ho na skusku po rozbaleni zapol, tiez si ho dal do toho 4pinu? mas ku nemu redukciu na molex? skus ho cez nu napojit priamo na zdroj
pripadne nejaky trojpin nemas volny na doske?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Filips
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: Ut 29.11.11 21:28Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie po rozbaleni som ho dal iba na trafo s dvoma kablikmi kde je zapojeny iny ventilator proste to je zlozite. ano skusal som to aj do ineho konektoru ale ani tam nic. redukciu na molex nemam.

CPU: Intel Core i5 2500 3,3 GHz MB: Gigabyte P67-UD4-B3 VGA: ASUS Nvidia 460GTX Direct cu RAM: Kingston Hyber X 4GB (2+2 kit, CL7, 1333MHz) HDD:WD Caviar Black 1 TB HDD, SATA-III 6Gb/s, 7200RPM, 64MB cache PSU: Fortron 550W 80 Plus bronze CASE: Thermaltake V3 Black Edition
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď